Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tak for jeres feedback til bankafstemningen. Vi har fået overvældende god feedback, og vi glæder os til at udvide bankafstemningen med endnu flere fede funktioner
Læs mere

Jeg er helt vildt stolt over at kunne præsentere vores helt nye momsfri version af Dinero. Den er perfekt til blandt andet foreninger, PMV’er og iværksættere, der har en omsætning på under 50.000 kroner

Læs mere

For de fleste mennesker var sidste uge “bare” uge 15. For os i Dinero var sidste uge Perfect Week.

Og vi har lavet en kæmpe bunke forbedringer og nye funktioner til Dinero – faktisk hele 42. Dem kan du læse om lidt længere nede.

Lad mig lige kort forklare konceptet Perfect Week:

Perfect Week er vores eget selvopfundne koncept, som i bund og grund går ud på at bryde dagligdagens trummerum og undgå, at arbejdslivet går hen og bliver ensformigt. Den slags, der ellers er svært at undgå, når man har været i en virksomhed i en vis periode. Og så handler Perfect Week også om at styrke sammenholdet internt og selvfølgelig lave nogle fede forbedringer og funktioner, som du bliver glad for.

Et eksempel på en succesfuld Perfect Week er dengang, vi satte alle kræfter og al energi ind på at udvikle vores Skattepakke.

I denne omgang af Perfect Week havde vi hele 42 opgaver på tavlen. Der var tale om forbedringer og små funktioner, som I brugere havde foreslået i supporten eller på vores roadmap. Altså en masse småting, som gør dit liv en smule nemmere – og helt sikkert nogle stykker, som du bliver glad for 🙂

Her er de 42 forbedringer og funktioner

Læs mere

Vi er nu klar med en ny funktion, der tager os endnu længere i retning mod det, som har været vores mission siden starten i 2012. Missionen om at skabe et stærkt fællesskab blandt iværksættere, som hjælper hinanden.

Det første skridt har vi allerede taget med Dinero Crowd, som er med til at gøre regnskab nemt for dig – og det bliver bedre og bedre med din hjælp.

Nå, men nu til den nye funktion.

Giv dine kunder en dårlig (eller god) bedømmelse

Læs mere

Se, om dit navn er blandt de 30 største kvindelige iværksætternavne

Læs mere

Torsdag aften var vores medstifter og chef Martin Thorborg i Deadline. Her fortalte Martin: ”I min virksomhed har vi sparet penge og faktisk øget tilfredsheden”.

Det lyder måske som to ting, man ikke kan gøre samtidig. Logisk set bliver tilfredsheden lavere, når man putter færre penge i sin service. Men vi har faktisk – som chefen sagde – sparet penge og samtidig forøget vores brugeres tilfredshed. Hvordan vi har gjort, fortæller jeg i dette blogindlæg. Måske kan du blive inspireret.

Læs mere

I sidste uge (uge 30) prøvede vi noget nyt i Dinero.

Formålet var, at vi i en hel uge ville udvikle forbedringer til de funktioner, der allerede er i Dinero. Inden ugen gik i gang, havde vi derfor lavet en liste med 33 forbedringer, der ville gøre det nemmere for dig at arbejde med Dinero. Forbedringerne på listen var en god blanding mellem brugerfeedback og ting, som vi selv er faldet over, i vores brug af Dinero.

Læs mere

Her er en meddelelse fra Captain Obvious: Internettet er en genial opfindelse.

Af Eik Christensen og Mikkel Damm, udviklere i Dinero

Det er der næppe mange, der sætter spørgsmålstegn ved i 2017. Det geniale er, at vi straks kan blive klogere på den verden, som vi befinder os i. Spørgsmål kan besvares, og myter kan af- eller bekræftes på et sted mellem splitsekunder og få minutter.

Læs mere

Hej Dinero-bruger

måske har du opdaget, at vi i mandags lancerede en helt ny kassekladde, som er væsentligt hurtigere end den gamle.

Faktisk har vi ikke kun skruet op for farten, men også for funktionerne. Med den nye kassekladde kommer en masse forbedringer, der skal gøre dit arbejde nemmere:

Læs mere

Dinero – nu med MobilePay

Den 12. december 2016

Selvom vi kun er nået til den 12. december, så har vi alligevel lagt en julegave under dit regnskabs-juletræ, kære Dinero-bruger: Fra i dag kan dine kunder bruge MobilePay til at betale de fakturaer, du sender med Dinero. Det gælder uanset, om du er gratis-bruger eller Dinero Pro-bruger 🙂

Det betyder forhåbentlig, at det bliver nemmere for dig at få dine velfortjente penge i kassen – og faktisk tror vi også, at integrationen af MobilePay bliver en god oplevelse for dine kunder, som fremover ikke behøver den omstændelige vej ind i netbanken, hvor der både skal bøvles med NemID og kontooplysninger. De kan bare finde telefonen frem og sende penge til dig. Vupti.

Sådan fungerer det

Jeg håber virkelig, du bliver glad for MobilePay, og at dine kunder også kan se fordelene i at sende pengene med telefonen. Integrationen er ikke sidste skridt, men kun det første lille skridt i det fremtidige samarbejde med MobilePay. Der kommer med tiden flere spændende muligheder til gavn for dig 🙂

De bedste hilsner
Martin Thorborg

Du driver sikkert, lige som mig, en lille virksomhed, og derfor tror jeg, at vi sidder med nogenlunde de samme udfordringer.

En af de ting, jeg er super glad for, er at kunne lave og afstemme fakturaer via min telefon, mens jeg er på farten og dertil altid have mit kundekartotek med mit salg ved hånden.

Derfor vil jeg gerne give dig mulighed for at prøve Dinero App gratis i en måned, og du kan hente og komme i gang med det samme:

Læs mere

Ny søgemotor

Den 4. august 2016

Så har vi fået Ankiro Search på Dinero og det betyder at det nu er langt lettere at finde hjælp.
Prøv selv og meld gerne tilbage hvis du finder fejl

Hvis du syntes vi er lidt stille for tiden, er det ikke fordi hele Dinero holder ferie. Vi har godt gang i udviklingen og her er de vigtigste ting vi arbejder på:

 • Vi arbejder på en tillægsfunktion til årsafslutningspakken, så den i fremtiden løbende kan fortælle hvad du skylder i skat.
 • Vi arbejder med hastighedsoptimering af hele Dinero og der sker snart store forbedringer.
 • Vi er ved at lægge sidste hånd på iPhone App’en, for at gå i gang med Android-versionen, som forventes klar slut august og så giver vi herefter begge App’s en skalle til.
 • Vi tester en ny OCR motor, der indtil videre giver et langt bedre og hurtigere resultat, så det bliver super!
 • Vi er ved at være klar med en funktion hvor du kan rate din Dinero-revisor, så vi kan hædre de dygtige og dadle de middelmådige.
 • Så retter vi en masse småting til, så alt glider lidt bedre.

Så jo, der sker lidt i Dinero-lejren : )

Vi har lavet en stor opdatering til iPhone app’en, og her er, hvad du nu kan:

 • Sende fakturaer til dine kunder
 • Kopiere en gammel faktura og ud af den lave en ny så du sparer tid (Nyt)
 • Mulighed for at ændre forfaldsdatoen på en faktura (Nyt)
 • Få notifikationer når en faktura er forfalden (Nyt)
 • Markér en faktura som betalt
 • Se en liste over alle dine fakturaer sorteret på betalte og ikke-betalte.
 • Se og oprette kontakter, mulighed for med 1 klik at sende dem en mail, eller ringe til dem og se hvor de bor på Google Maps (Nyt)
 • Mulighed for at oprette og rette produkter og services (Nyt)
 • Se din omsætning og dine udgifter – og hvis du tilter telefonen til vandret, får du nu to års overblik (Nyt)
 • Tag billede af dine bilag og send dem i Dinero skyen med 1 klik

I løbet af den næste måned bliver app’en meget hurtigere og bedre til at beskære og genkende bilag. Derefter går vi i gang med Android-versionen, der forventes færdig i løbet af august måned.

Vi har meget store ambitioner med vores app’s og har fuld fokus på, at du skal kunne alle de vigtige ting, når du er på farten.

Hent iPhone app

Så fik vi en ny lille forbedring online.
Når du overfører fakturaer til Dinero, kan du nu se hvor vi har fundet de automatisk overførte data, så du lynhurtigt kan se om de er rigtige.

Så er der en lille ny forbedring til Dinero.
Når du har lavet en ny faktura og bogfører den, kommer der en boks frem, der giver mulighed for at maile den, downloade den etc.
Det hjælper dig til at huske at få den ud til kunden 🙂

Efter utallige opfordringer er kontoudtoget på kontakter nu kommet tilbage 🙂

Den findes nu som knap på kontakten og du kan se hvordan det ser ud herunder:

Snart kan Dinero selv finde ud af, hvad du har købt, hvis du tidligere har bogført et bilag fra samme leverandør.
Har du tidligere bogført et bilag, f.eks fra din serverhost, vil Dinero huske det og automatisk udfylde det næste gang. En lille, smart feature som kan spare dig for endnu mere tid, som du så i stedet kan bruge på din forretning 🙂

Læs mere

Så er første spadestik taget, til at gøre bogføring automatisk. Nu overfører Dinero selv fakturadato, forfaldsdato og snart også beløb, moms m.m.

Du sparer tid og kan bruge din energi på at tjene penge 🙂

Storebuddy har nu udviklet integrationer til 9 webshop – det er gratis at komme i gang, men har du mere end 15 ordrer om måneden, kommer du til at betale et beskedent beløb. Se Storbuddys priser og abonnementstyper her

Læs mere

Bruger du et kasseapparat, eller skal du til at gøre det, har vi nu gjort det meget nemmere for dig.

Læs mere

 

Før var det svært at bogføre, når du skød penge ind i din virksomhed, tog penge ud, betalte A- eller B-Skat, bogførte renter  og meget mere.
Før skulle man ned i kassekladden, finde de rigtige kontonumre og så postere korrekt. Med andre ord krævede det stor bogholderviden at lave den slag.
Med Dinero Pro er det nu lige så let som at lave en faktura, ja faktisk endnu lettere, for du skal blot skrive beløbet, vælge datoen og fortælle Dinero om du bruger din pengekasse, eller banken, så klarer Dinero resten.

Læs mere

Du kan nu integrere dit regnskab med Dropbox, så dine salgsfakturaer og uploadede bilag automatisk bliver gemt i Dropbox.

Læs mere

Tilmeld dig og få styr på dit regnskab

Kom i gang med det samme - det er helt gratis og uden binding