Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Bryllupsfotografen uploader kvitteringer til Dinero

Henrik Alexandersen Sidst opdateret: 09/08/2018
Den 17. februar 2017

Hos bryllupsfotograf og filmfotograf Sebahattin Øzbek flyder det ikke med kvitteringer. Han tager nemlig billeder af kvitteringer med Dineros app – og smider kvitteringerne ud

I 2010 sprang Sebahattin Øzbek ud som freelance bryllupsfotograf med virksomheden Øzbek Video. Han havde fuldtidsarbejde ved siden af og brugte indtjeningen på kameraudstyr, og i 2014 tog han det endegyldige skridt, og fritidsbeskæftigelse blev en fuldtidsprofession.

– Det startede med, at jeg så en video fra mit eget bryllup og tænkte: Det kan jeg gøre bedre. Det var selvfølgelig et stort skridt at blive bryllupsfotograf på fuld tid og gå fra fast løn til at være selvforsørgende, men jeg har aldrig fortrudt, siger Sebahattin, som i 2017 har åbnet showroom i Ballerup.

– Jeg filmer og tager billeder cirka otte gange om måneden, så jeg har tid til både at prioritere familien og kunderne. Der er ikke to ens dage, og jeg lever af at gøre kunderne tilfredse og hele tiden finde nye vinkler og ny teknologi. Fx er jeg nok den eneste, der flyver med drone i selskabslokaler.

Glad for Dinero Crowd

Sebahattin har brugt Dinero lige siden han traf beslutningen om at blive selvstændig på fuld tid. Han er blandt andet glad for Dinero Crowd, som er Dineros indbyggede revisor, der er med til at sørge for, at han får det rigtige skatte- og momsfradrag – og på den måde bliver bogføringen så korrekt som muligt.

– Den har jeg fx brugt, når jeg har købt møbler til kontoret eller it-udstyr. Crowden spørger mig, om varerne er til videresalg eller eget forbrug i virksomheden. Så vælger jeg bare den sidste, og så bliver udgiften bogført helt automatisk, siger Sebahattin, der også bruger Dineros app, som kan downloades til både iPhone og Android.

– Når jeg køber varer eller fx har tanket bilen, tager jeg er billede af kvitteringen, som bliver uploadet automatisk til Dinero. Herefter kan jeg bare smide kvitteringen ud, for den ligger allerede klar i systemet. På den må slipper jeg for at have en masse fysiske bilag.

Aldrig ’knas’ med supporten 

Hvis du bruger Dinero, kan du hver eneste dag året rundt tage fat i supporten fra kl. 9-22, hvis du pludselig får brug for hjælp.

– Dem har jeg brugt flere gange. Det er let, det virker, og der har aldrig været knas med dem. De er hurtige til at svare, når jeg oplever udfordringer med mit regnskab. Det tager ofte ikke meget mere end 30 sekunder at få svar på chatten.

Besøg Øzbek Video:

Hjemmeside
Vimeo
Facebook

Skriv en kommentar

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Tilmeld dig og få styr på dit regnskab

Kom i gang med det samme - det er helt gratis og uden binding