Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Erhvervsjuristen bruger og anbefaler Dinero

Henrik Alexandersen Sidst opdateret: 18/09/2018
Den 20. februar 2017

Erhvervsjuristen Thomas Langkilde Kjær tilbyder starthjælp i Dinero til iværksættere

Siden 2015 har Thomas Langkilde Kjær været selvstændig med virksomheden Raadgiver.dk, der holder til i Kongens Lyngby nord for København, hvorfra han rådgiver og arbejder med iværksættere i opstartsfasen.

– Jeg har selv haft gang i forskellige iværksætterprojekter de seneste otte år og har derfor været i kontakt med Væksthusene. De giver rigtig god hjælp, men jeg savnede den specialiserede rådgivning, som ikke er så dyr som hos fx en advokat. Der manglede et billigere, men ikke komprimeret alternativ – og så besluttede jeg mig for at starte selv, siger Thomas.

Foto: Peter Bredsgaard

– Jeg ville gerne arbejde med startups, forretningsudvikling, selskabsret og alt det kontraktretlige samt kontraktøkonomiske, og i dag har jeg alle former for klienter – eksempelvis autoværksteder, detailhandel, foodtrucks og psykologer. Det er interessant at få et indblik i deres måde at drive virksomhed på og være med til at drive dem fremad.

Starthjælp til Dinero

Klienterne er både iværksættere, som allerede er gået i gang med virksomheden, eller som stort set ikke kommer ind ad døren med andet end en god idé.

– Jeg rådgiver dem blandt andet i den økonomiske side af det at være iværksætter, og faktisk tilbyder jeg starthjælp til Dinero. Målet er, at mine klienter kan drive deres virksomhed på forsvarlig vis, herunder den daglige drift, og at de kan blive selvkørende i et brugervenligt regnskabssystem er ret vigtigt. Den primære årsag til, at jeg anbefaler Dinero er, at det er super brugervenligt, og at det gør noget så kedeligt som regnskab spændende. Det elsker jeg ved programmet, og derfor bruger jeg det også selv til mit regnskab, siger Thomas, som også bruger Dinero-appen, som fås til både iPhone og Android.

– Når jeg er på farten, bruger jeg den til at få et overblik over, hvordan måneden har set ud og benchmarke lidt for mig selv. Derudover bruger jeg den til fakturering og til at lave kladder til fakturering. I stedet for at gøre det på kontoret kan jeg gøre det mellem møderne. Jeg synes, det er super brugervenligt, at man kan gøre det uden brug af computer.

’Helt genial support’

Hvis der opstår et regnskabsspørgsmål, kan man som Dinero-bruger få hjælp i chatsupporten hver dag året rundt fra kl. 9 – 22. Supporten har Thomas også gjort brug af.

– Det har altid været super at skrive sammen med. De svarer hurtigt, forklarende og uddybende, og jeg kan ikke forlange mere. Det er helt genialt, at man ved siden af et lækkert og brugervenligt regnskabsprogram også har supporten. Det er jo helt unikt. Hvis lokummet brænder har man en højre hånd, der kan assistere, og det er også en af grundene til, jeg råder mine klienter til at bruge Dinero.

Besøg Thomas Langkilde Kjær:

Hjemmeside (raadgiver.dk)
Hjemmeside (opret-virksomhed.dk)
Facebook

Skriv en kommentar

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Tilmeld dig og få styr på dit regnskab

Kom i gang med det samme - det er helt gratis og uden binding