Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Et Rart Sted at Være

Hvad din laver virksomhed?

Vi er et værested og foreningshus for mennesker med forskellige former for handicaps. Vi råder over dejlige mødelokaler, som kan lejes af foreninger, kommuner og private med relation til handicapområdet. Stedet drives hovedsageligt af frivillige og så ut som er daglig leder. Værestedet er en forening med en frivillig bestyrelse.
Vi laver mage aktiviteter i huset. F.eks. kreative ting som smykker, dekorationer, malerier m.m. Derudover har vi et spilleområde med airhockey, bordfodbold, billard og stigegolf.
Vi arrangerer hver fredag brunch med buffet til billige penge.
Vi bruger primært Facebook til at nå vores målgruppe, da vores indtægter er små og primært kommer fra salg af kaffe og fra fonde og legater.

Hvad er jeres vision?

Vores vision er at blive et levende og aktivt hus til gavn for mange mennesker. Derudover er det vores vision at mennesker kan mødes på tværs af handicap og mødes med gensidig respekt og åbenhed.Vi ønsker at være samlingssted for mennesker som har forskellige udfordringer. Med tiden skulle vi gerne kunne arrangere relevante foredragsholdere og forskellige aktører til til gavn for brugerne af huset.
Da husets vivioner retter sig efter husets brugere kan der ikke skrives så meget mere om det nu 🙂

Hvorfor har du valgt Dinero?

Fordi det i første omgang var gratis og meget let at finde ud af. Har efterfølgende kun haft positive oplevelser, hvis jeg var i tvivl om noget. Dinero er hurtige til at svare tilbage via chat 🙂 Dinero er et innovativt firma, som hele tiden arbejder på at gøre programmet mere tilgængeligt og anvendeligt for brugerne.
Dinero er et stabilt program og jeg har ikke oplevet at det pludselig “crasher” . Det er meget nemt at arbejde med og især kan rettelser foretages hurtigt og smertefrit 🙂
Vi bruger nu Dinero pro og er meget tilfreds med det.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Super dejligt at man kan slette en postering uden det store bøvl 🙂 Det er bare at trykke slet 🙂 Og så lave det nye bilag. Det er nemt at oprette en ny kunde i registret hvilket er klart en fordel.
Jeg tror nok at hele Dinero er min favorit funktion, idet jeg er utroligt glad for at de de funktioner jeg har behov for at benytte 🙂

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg får et hurtigt overblik over saldi og hurtigt at taste dagens bevægelser ind. Derudover giver den et hurtigt overblik over åbentstående poster og hvor længe de har være åbne.
Jeg har lynhurtigt en resultatopgørelse fremme .

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.