Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X
X

Opret gratis konto

Dentatours

Hvad laver din virksomhed

Dentatours tilbyder tandbehandling af høj kvalitet til lave priser. Vi samarbejder med en af Europas bedste klinikker, som ligger i Ungarns hovedstad, Budapest.

Hvad er din vision?

Vi vil gerne gøre det så nemt og attraktivt som muligt for danskerne at benytte sig af muligheden for at spare penge på tandbehandling i udlandet. Vi sørger for alt det praktiske og gør en dyd ud af at gå den ekstra mil for vores kunder, så de får en første klasses oplevelse.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg var træt af alle mine excel ark og syntes egentlig ikke at de andre på markedet gjorde noget særligt for at gøre det hele nemmere. Efter at have prøvet Dineros gratis udgave, opdaterede jeg med det samme til pro – selvom jeg egentlig ikke havde brug for det. Jeg blev bare så glad for produktet at jeg ikke kunne få mig selv til ikke at betale for det.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Oprettelse af køb og fakruraer er blevet lige så simpelt som at lave en statusopdatering på Facebook. Så imellem de to kan jeg ikke vælge en nummer et.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Jeg bruger nærmest ingen tid på bogføring længere, så der er frigivet en masse tid til alt muligt andet. F.eks. får man vist nøjagtigt hvad der skal stå i hvilke bokse når man skal løse skats momsrebus. Og supporten er ikke et gram ringere end resten af produktet!

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.