Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

eTranslate ApS

Hvad din laver virksomhed?

I 2016 overtog jeg oversættelsesbureauet eTranslate, tidligere Translatic, i forbindelse med et generationsskifte. Virksomheden havde været inaktiv i en længere årrække og trængte i den grad til en kærlig hånd. Der blev indtænkt en række nye tiltag og moderne strategier, hvilket resulterede i en re-lancering af virksomheden ultimo 2016 under navnet eTranslate. I dag har eTranslate hovedsæde i Virum, hvorfra jeg til dagligt driver virksomheden sammen med min partner, Nick. Vi har siden re-lanceringen oplevet en stigende efterspørgsel efter professionelle sprogløsninger inden for oversættelse, hvilket løbende har resulteret i et større og stærkere samarbejde med en lang række virksomheder og professionelle oversættere. eTranslate leverer professionelle oversættelser til virksomheder, privatpersoner og organisationer inden for alle brancher.

Hvad er jeres vision?

Visionen er at eTranslate skal være det førende oversættelsesbureau i Danmark og virksomhedernes foretrukne leverandør af professionelle oversættelser og sprogløsninger – hvad enten du er privatperson, virksomhed eller organisation. eTranslate ønsker ydermere at være det oversættelsesbureau, der kan tilbyde de bedst kvalificerede oversættere til vores kunder via vores særlige rekrutteringsproces, der stiller høje krav til at blive en del af vores oversætterteam. Vores mission til at nå vores vision, er vi i dag og fremadrettet kun etablerer samarbejder med landets dygtigste oversættere, som alle har flere års erhvervserfaring, relevante kandidatgrader samt branchekendskab inden for kundens fagområde, hvilket sikrer den højeste kvalitet i vores arbejde.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Til at starte med foretag vi al den nødvendige bogføring via et tilpasset Excel ark, men i takt med at ordreindgangen steg, så blev bogføringen ganske simpel meget uoverskuelig – i hvert fald hvis vi skulle fortsætte med at bruge vores hjemmebryggede Excel-løsning. Vi undersøgte dernæst markedet og opdagede hurtigt at Dinero var anmelderrost online regnskabsprogram til iværksættere og mindre virksomheder, derfor faldt valget på Dinero. Vi er utrolig glade for at anvende Dinero, da det er så intuitivt at bruge. Vi har i dag rigtig mange bilag om måneden, som vi selv klarer for det nemt – værktøjet har med garanti sparet os for en masse hundrede timers bogføringsassistance, ja og vi er endda sluppet for at skulle anskaffe os en regnskabsassistent til opgaverne!

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min favoritfunktion i Dinero er uden tvivl jeres automatisk bogføring og registrering af bilag. Informationerne fra vores bilag bliver automatisk registreret inden for et par sekunder og det er ganske enkelt nemt, hurtigt og intuitivt, samt sparer funktionen os for en masse tid, når man tænker over, at vi manuel skulle sidde og indtaste disse oplysninger. Tid er alfa omega i en hver forretning og når det kun er min partner og jeg, der administrerer al driften i eTranslate, så er det helt afgørende at vi ikke skal bruge for mange ressourcer på bogføringen.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Før vi begyndte at anvende Dinero føltes bogføringen som en byrde for os, der bare skulle overstås – at skulle indtaste bilagdata i vores Excel-ark, tilknytte dem relevante poster manuelt og dernæst eftertjekke dem, det var meget tidskrævende. I takt med at vi fik større ordrer og handlede mere med internationale kunder, så stillede det nye krav til vores bogføring, hvilket vores gamle metode ikke understøttede. Valget faldt på Dinero og det har vi været super tilfredse med. Fra start til nu har værktøjet givet os et solidt overblik over vores salg og udgifter, samt været hurtigt og intuitivt at arbejde i. Dinero har med andre ord frigivet en masse tid, som vi i dag bruger mere effektivt i forretningen.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.