Feststemning.dk
Feststemning logo med guirlande fra Rikke Enslev

Feststemning.dk

“Dinero gør min hverdag lettere ved, at jeg føler mig tryg ved hele bogførings- og regnskabsdelen.”

Rikke Enslev

Hvad laver din virksomhed?

Feststemning.dk er en webshop, der sælger flotte og farverige festartikler til magiske stunder.

Shoppen tilbyder det bedste udvalg indenfor festpynt fra leverandører i Europa, så mine kunder let og enkelt kan skabe en skøn ramme for festen, uanset om de har brug for at pynte op til et sødt baby shower, en traditionel barnedåb, en sej børnefødselsdag, 30 års fødselsdag med tøserne, drømmebrylluppet, virksomhedens sommerfest, den årlige julefrokost, årets mest uhyggelige Halloween-fest – og meget, meget mere.

Hvad er jeres vision?

Som mor til tre unger har jeg selv stor erfaring i at holde adskillige børnearrangementer – og fødselsdagsfejring er en evig tilbagevenden.

Jeg startede webshoppen, fordi jeg var træt af, at jeg ikke kunne finde noget ordentligt pynt, og når jeg så endelig fandt det, så skulle jeg bestille hjem fra fire forskellige shops!

Min vision med Feststemning.dk er derfor at lave en webshop, som indeholder alt, hvad man skal bruge af kvalitetspynt for at pynte fint op til den festlige begivenhed.

På sigt ønsker jeg at udvide shoppen med “Alt-i-Èn”-festkasser, så man i en travl hverdag kan klikke en festpakke hjem, som jeg på forhånd har sammensat.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Som iværksætter ønsker man sig altid flere timer i døgnet. Det handler derfor om at vælge sine kampe med omhu. Jeg har p.t. valgt at prioritere at bruge størstedelen af min tid på kundepleje og optimering af webshoppen.

Det, at sætte sig ordentligt ind i bogføringsloven, kommer længere nede på to-do-listen. Jeg har hørt godt om Dinero fra andre iværksættere og var derfor ikke i tvivl om, at det var præcis det regnskabsprogram, som jeg skulle have. Jeg vil til hver en tid også selv anbefale Dinero til andre iværksættere.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min favoritfunktion er uden tvivl supporten.

De søde unge mennesker formår gang på at hjælpe mig på trods af, at jeg ikke udtrykker mig klart, bytter om på bilagsnummer og fakturanummer og kegler rundt i systemet – og så gør de det bare altid i den mest positive tone.

Jeg ELSKER, når jeg får en “Thumbs Up”, når femøren endelig er faldet. Og så er det altså genialt, at man kan chatte helt frem til kl. 22 alle ugens dage.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero gør min hverdag lettere ved, at jeg føler mig tryg ved hele bogførings- og regnskabsdelen. Det til trods for, at jeg ikke har forstand på det.

Det betyder, at jeg ikke skal gå og bruge energi på at tænke på, om jeg nu også får løst dén opgave rigtigt. For det ved jeg, at jeg med hjælp fra Dinero nok skal få gjort. Så tusind tak for at gøre min hverdag lettere og for at spare mig for tusindvis af kroner 🙂

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram