Tobias Ehlig
Searchbrain logo sort

JustLink

“Jeg elsker den funktion, hvor Dinero scanner mit bilag, og så selv finder beløb, dato mv. Det er genialt.”

Tobias Ehlig

Hvad laver din virksomhed?

Hos JustLink hjælper vi virksomheder med at tiltrække flere kunder via Google. Det gør vi ved at arbejde med søgemaskineoptimering, hvormed vi forbedrer kundens hjemmesides placering på udvalgte søgeord, som er relevante for deres forretning.

Vores fokus ligger 100 procent på SEO. Det betyder, at vi kan hjælpe vores kunder med SEO-delen af deres online markedsføring og intet andet. Det står i skarp kontrast til de fleste af vores konkurrenter, som tilbyder konsulenthjælp til alle discipliner inden for online markedsføring. Vi mener ikke, at man kan være ekspert på flere forskellige områder, og derfor fokuserer vi udelukkende på søgemaskineoptimering.

Hvad er din vision?

Min vision er, at JustLink skal være med til at løfte niveauet inden for SEO-branchen, som generelt ikke har et særlig godt ry. Der går mange skrækhistorier om virksomheder, som har købt SEO hos et bureau, men hvor de aldrig har fået nogle resultater ud af det. Det er rigtig ærgerligt for branchen, men jeg tror på, at vi med en seriøs indsats kan være med til at vende dette negative syn på SEO-bureauer.

Hvorfor valgte du Dinero?

Dinero bliver nævnt og anbefalet hvor end jeg bevæger mig på internettet, så det gav sig selv, at jeg skulle oprette en bruger, for at se hvad programmet kan. Derefter gik det hurtigt op for mig, at det er et super smart regnskabsprogram til en konsulentforretning som min. Vi har ikke særligt mange fakturaer og bilag, og derfor står jeg også for bogføring selv – og så vil jeg selvfølgelig gerne have, at det er nemt.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Jeg elsker den funktion, hvor Dinero scanner mit bilag, og så selv finder beløb, dato mv. Det er genialt. Med tiden som vi får flere og flere bilag, så sparer det mig en del tid. Og så kan jeg bare godt lide fornemmelsen af, at der er noget af arbejdet, som bliver gjort for mig automatisk. Det er en god følelse.

Efter at have prøvet et par af de andre regnskabsprogrammer på markedet er min opfattelse, at Dinero er det eneste, der har denne funktion, og den synes jeg virkelig er værdifuld.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det er tydeligt, at programmet er udviklet med fokus på at gøre det så nemt som overhovedet muligt. Det er nemt at lave bogføring og regnskab, for en person der ikke har særlig meget forstand på det. Mange af de tekniske ting omkring det at lave regnskab er kogt ned. Jeg kan med meget få klik bogføre et bilag, og derfor tager bogføring mig blot få timer om året nu. Min revisor logger selv ind i Dinero og henter de tal, han skal bruge i forbindelse med årsopgørelsen. Så min arbejdsindsats er tæt på ikke-eksisterende. Det betyder, at jeg kan fokusere på de mange andre arbejdsopgaver, der er i min forretning.

Udover selve funktionerne til bogføring og regnskab, så er jeg også glad for det overblik, som Dinero kan give mig over min økonomi. Det er rart, at jeg på forsiden kan få et overblik over mine indtægter og udgifter. Så sikrer jeg, at vi tjener penge hver måned. Det giver en god ro i maven, som der ellers ikke er særlig meget af som iværksætter og selvstændig.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram