Kristoffer Føns fra Rejsekris
Rejsekris logo

Rejsekris

“For et par måneder siden oprettede jeg mig så som gratis bruger hos Dinero og var solgt med det samme.”

Kristoffer Føns

Hvad laver din virksomhed?

Min virksomhed er lidt speciel, da den egentlig startede som en enkeltmandsvirksomhed, der stod for mine aktiviteter som freelance online marketing konsulent. Ved siden af eksperimenterede jeg med affiliate marketing og efter en række affiliate sites i alskens forskellige nicher kom jeg i 2013 frem til, at jeg hellere måtte gå all in på det jeg elskede mest: rejser. 

Derfor startede jeg Rejsekris.dk, der nu er den primære kilde til indtægt i min virksomhed. Med tiden er Storbritannien.dk blevet koblet på og jeg har eksperimenteret med at drive eget rejsebureau, der dog blev lukket ned i 2020 (ligesom så mange andre rejsebureauer, desværre).

Hvad er din vision?

Mit mål med Rejsekris.dk er at hjælpe danskere, der skal på ferie med de praktiske og måske mindre ‘sexede’ detaljer ved ens rejse. Det er nemt nok at finde flybilletter til London, men hvordan kommer man nemmest, hurtigst og billigst fra Luton Airport til sit hotel i Paddington? Hvordan køber man billetter til metroen i Prag og hvad skal man se i Budapest? 

Det vil jeg gerne hjælpe med og mit mål er at skrive rejseguides, der skal give den rejsende komplet ro i sjælen før afrejse. Det kommer nok af, at jeg selv er ret organiseret, når jeg selv skal rejse (nogen vil måske mene, det er for meget nogen gange). Jeg vil ikke spilde tid eller penge på en dyr taxa, hvis der går en hurtigere metro – og det er den viden jeg gerne vil give videre på Rejsekris.

Hvorfor har du valg Dinero?

Fordi det er nemt. Så enkelt er det. Jeg har brugt Billy i mange år, men har fulgt Dinero på sidelinjen og flere gange haft lyst til at skifte. For et par måneder siden oprettede jeg mig så som gratis bruger hos Dinero og var solgt med det samme. 

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det må være det, at når jeg scanner et bilag via mobilen, uploader det og skal kontere det, så finder “maskineriet” selv frem til beløb og giver forslag til korrekt bogføring. Igen, så er det bare super nemt og hurtigt at få styr på sit regnskab i Dinero.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Ovenstående har betydet rigtig meget for mit lille firmas regnskab. Det er ganske enkelt blevet nemmere at bogføre. Samtidig kan jeg godt lide den forside, der møder mig ved login, hvor jeg får et hurtigt overblik over mit firmas økonomi. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram