Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Lars-B

Hvad din laver virksomhed?

Grafisk design & kommunikation, primært for B2B kunder der har brug for et skarpt grafisk udtryk og en solid visuel identitet. Jeg tager mig af alt hvad der er brug for, til markedsføring af dig og dit firma. Logo, annoncer, tryksager, website, Social Media, video mm. Jeg laver grafisk design – stilistisk og enkelt, der er ‘skåret ind til benet’ og kommunikere klart og tydeligt. ‘Content is King’, lyder det i de fleste marketings afdelinger. Derfor arbejder jeg tæt sammen med et team af specialister og har stået bag opbygning og drift af flere content marketing-portaler herunder VilvordeTalks.dk. Det handler ikke blot om grafisk design og webdesign, men i langt højere grad også om strategi, KPI’er, SEO, SoMe, Community og meget andet.

Hvad er jeres vision?

Argh! Vison lyder lidt storladent og højtravende. Lad os nu ikke gøre det sværere end det er. Jeg mener det er vigtigt at være agil, både på egne vegne og i høj grad også på mine kunders vegne. Tingene ændre sig hurtigt. Nye tekniske muligheder og brugernes fortsatte ændring af adfærd, gør det super vigtigt at vi er meget forandrings parate. Jeg er drevet at at nå et godt resultat – hver gang. Derfor kan jeg ikke holde mund, hvis jeg kan opnå meget mere. Jeg føler faktisk, det er min pligt. Du kan godt få et ‘nej’, og når jeg siger ‘nej’ handler det om, at jeg vil have dig til at stoppe op for at starte ud på den rigtige måde. Brug dine penge rigtigt.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Dinero er for mig et skønt eksempel på at være agil. Mange har behov for at passe et regnskab, uden at det stjæler for meget af deres tid og uden at de mister overblikket over deres økonomi. Regnskab og bogføring har typisk været noget der benyttede sig af gamle, kedelige og uforståelige systemer, som vi kun brugte af nød eller mangel på bedre. Dinero har formået at tage udgangspunkt i brugeren og hans behov, og derfra skabt et nemt og meget brugbart værktøj. Dinero fortsætte med at udvikle og forbedre systemet, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Det er da super skønt.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er mange, men den meget lette og hurtige måde at lave og sende regninger på, er noget der letter min hverdag. Det hurtige overblik over penge på vej ind og ud af min forretning, samt den størrelsen af den kommende momsafregning, giver en fantastisk føling med min økonomi. Min revisor og regnskabs assistent har adgang og kan hurtigt kommentere og vejlede. Det giver mig ro i maven.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Som sagt, er den lette vej til at fakturere, et stort plus for mig. Jeg bruger oftere og oftere tilbuds funktionen i Dinero. Historisk set har jeg ofte sendt et tilbud til mine kunder i en mail, og glemt alt om den. Når så opgaven er løst og jeg skal fakturere, bruger jeg alt for meget tid på at lede i gamle mails for at se hvad det nu er vi har aftalt. Det er så meget letterer med et færdigt og opdateret tilbud, lige klar til at fakturere.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.