Spring til indholdet

Lazytoro Digital

Jeg bruger næsten ingen tid på regnskab og fakturering - jeg sover trygt om natten med Dinero

Hvad laver din virksomhed?

Lazytoro Digital er et digitalt bureau, der er specialiseret i linkbuilding for virksomheder, SEO-bureauer og -konsulenter. Vi tilbyder skræddersyede linkbuildingforløb, hvad enten der er behov for få links eller løbende linkbuildingkampagner. Vi arbejder dels med slutkunder og dels som underleverandør til bureauer.

Vi samarbejder med skribenter, bloggere, branchesites, nichesites og nyhedmedier i norden og Tyskland og har en meget stor kontaktflade, hvilket betyder, at vi kan tilbyde alle former for linkbuilding.

Hvad er din vision?

Visionen er at gøre det svære enkelt for vores kunder. Vi har en proces, der gør, at kunderne ikke skal tænke på at skaffe links, men i stedet kan fokusere deres tid på det, de gør godt. Vi vil gerne arbejde endnu mere på at optimere vores processer, så vores kunder har en effektiv og transparent oplevelse, når de indgår i samarbejde med os. Visionen er derudover at udvide vores marked til flere lande.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg har brugt Dinero lige siden, jeg startede som selvstændig i 2013. De første år i den gratis version og nu som Dinero Pro-bruger. Dinero er et fantastisk produkt, der er virkelig enkelt at anvende, og det sparer mig for en masse bøvl og tid i forhold til bogholderi og fakturering. Lige som vi gerne vil have vores kunder til at bruge deres tid på det, de er gode til, så vil vi også helst selv bruge tiden på linkbuilding og ikke på regnskab.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Jeg er er en basic-bruger af systemet. Sender fakturaer og laver momsregnskab samt giver adgang til revisor. That’s it. Så jeg har ikke en favoritfunktion, men er virkelig glad for hele brugergrænsefladen og den enkle funktionalitet.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Jeg bruger næsten ingen tid på regnskab og fakturering, og jeg sover trygt i vished om, at der er styr på det.

Mads Nordskov

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?