Spring til indholdet

MP Havedesign

Er jeg i tvivl om, hvor en udgift skal posteres, får jeg hurtig hjælp via Dinero Crowd - så kan selv en ikke-regnskabskyndig bogføre korrekt

Hvad laver din virksomhed

Hos MP Havedesign er omdrejningspunktet haveglæde. Og vi elsker at smitte med den. I vores netbutik finder du havetilbehør – lækkert og uundværligt til dig og din have, vi tegner haveplaner, yder haverådgivning, holder foredrag og kurser, skriver inspirerende mails og havebloggen samt artikler for aviser og magasiner. Desuden er vi agenter for GardenGirl (svensk), Flexbox-postkasser (svensk) og Chateau-Bordeaux (tysk).

Hvad er din vision?

Vores vision er at formidle autentisk haveglæde på en måde, så alle danske haveejere oplever succes med og glæde ved livet i haven – uanset om haven er til pryd eller til nytte.

Hvorfor valgte du Dinero?

Dinero er enkelt at gå til og giver overblik fra dag et. Teamet bag er tilmed supergode til at fortælle om nye tiltag og funktioner, så for hver dag der går, bliver jeg gladere og gladere for, at jeg valgte netop Dinero som mit regnskabsprogram.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Det, at resultatet og momsen hele tiden figurerer på forsiden, giver mig det vigtigste overblik og ro i maven.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Er jeg i tvivl om, hvor en udgift skal posteres, får jeg hurtig hjælp via Dinero Crowd – så kan selv en ikke-regnskabskyndig bogføre korrekt.

Marie-Louise Veber Paustian

  • Firma: MP Havedesign
  • Titel: Ejer
  • Web:

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?