Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

NicolaiTeglskov.dk

Hvad laver din virksomhed?

Jeg hjælper webshops med at få mere relevant trafik fra søgemaskinerne, og konvertere de besøgende til betalende og tilbagevendende kunder.

Det mine kunder værdsætter mest er, at have én fast kontaktperson som kender netop deres forretning og taler et sprog de forstår. Hvadenten det er noget udviklingsopgaver på webshoppen, opsætning af Google Adwords, eller analyse af data i Google Analytics, så hjælper jeg dem frem til den bedste løsning til netop deres behov.

Jeg har selv drevet flere webshops, og gør det også stadig. Derfor kan jeg byde ind med praktisk erfaring, samtidig med jeg kender de daglige udfordringer man som webshopejer står overfor.

Hvad er din vision?

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker. Især er jeg tiltrukket af iværksættere, som har taget springet og satset på deres idé. Den type mennesker kan jeg genkende mig selv i, og dem vil jeg gerne hjælpe med at lykkedes.

Mit overordnede mål for virksomheden er at opnå mere fleksibilitet i mit liv. Det betyder meget for mig, at kunne være sammen med min familie, holde fri sammen med dem, fejre jul sammen osv. Noget jeg ikke tidligere har kunnet. Men det kan jeg opnå ved at være “chef i eget hus”, modsat mine tidligere jobs i Forsvaret og som ambulancebehandler.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg har altid hadet papir, og forstod ikke at jeg i folkeskole mv. skulle skrive opgaver på papir. Det er upraktisk, usikkert i tilfælde af brand, og det fylder. I Dinero ligger alt i skyen. Derfor smider jeg trygt bilag ud, få minutter efter jeg har taget et billede af dem med min telefon.

Jeg synes regnskab er indviklet med mange regler. Dem hjælper Dinero Crowd mig heldigvis med at holde styr på. Derudover tiltaler Dinero mig især fordi det er lavet af iværksættere til iværksættere – de kender mine behov. Både nu og i fremtiden som forretningen vokser.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Flaskehalsen i min forretning er min egen tid. Dvs. jo mere jeg arbejder, jo mere kan jeg tjene – sådan er konsulentbranchen jo. Derfor er tid en meget vigtig parameter for mig. Så regnskabet skal kunne laves på kortest mulig tid.

Helt lavpraktisk så anvender jeg en integration til Dinero, som indeholder et stopur. Jeg opretter en opgave, tildele den til en kunde og starter stopuret. Når jeg er færdig stoppes stopuret, og opgaven markeres som fuldført. Når måneden er omme, sender jeg en faktura til kunden. De kan se alle fuldførte opgaver inkl. tidsforbrug pr. opgave. Det er super smart og sikrer, at jeg ikke snyder hverken kunderne eller mig selv.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.