Spring til indholdet

Ninja Vinduespolering ApS

Dinero vokser med os, og bliver ved med at være en super brugervenlig platform med service i topklasse.

Hvad din laver virksomhed?

Ninja Vinduespolering & Service specialiserer i vinduespudsning til erhverv, forretninger, institutioner, foreninger og kontorbygninger inkl. inspektion og rensning af steder, der er svært at komme til (tagrender, osv.). Ninja arbejder med lift og tilbyder rebarbejde, hvor lift ikke kan anvendes. Flotte og rene vinduer afspejler kundens image og brand – og det er vores ansvar.

Vi er et nyt firma, hvor ærlighed, tillid og service rent faktisk betyder noget. At dukke op til tiden, forstå og udføre det, som er forventet, og sørge for, der er fuld tilfredshed er en del af vores fundament. Vores kunder er ikke bare kunder, da vi har til hensigt om at have et samarbejde i årevis.

Erhvervsfolk, forretningsejere og servicechefer undervurderer tit, hvor meget tabt indtægt der ligger i eller er forbundet med beskidte vinduer. Det er også ubehageligt at være omgivet af beskidte vinduer. Vores mål er at sørge for, at vores kunder kan fokusere deres tid og energi på det, de skal, ikke andre ting.

Hvad er jeres vision?

Alle har store visioner, især når man starter. Vores vision er delt op i tre dele, sådan at vi kan være konkrete med at kunne opnå dem, hver især: 1. At være den mest effektive og huskbare servicevirksomhed, hvor både kunde og medarbejder er stolte at være forbundet med vores brand. 2. At være det firma som bestræber sig for at opnå standarden inden for levering og kundetilfredshed. 3. At være det optimale arbejdsplads som støtter og hjælper vores ansatte til at nå de personlige måle og formål, de skulle have i livet og derved skabe en stærk gruppedynamik.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Dinero er for os, hvad croissanten er for franskmændene. Det er en del af vores hverdag og kultur. Dinero vokser med os og bliver ved med at være en super brugervenlig platform med service i topklasse. Med mange fede tilvalgsmuligheder, der udgives jævnligt uden ekstraomkostninger til Dinero Pro-brugere, har vi kunnet vokse fra en deltids-enkeltmandsvirksomhed til et ApS med flere ansatte og en fordobling af vores kunder inden for det sidste år uden at gå på kompromis med service eller drukne i papirarbejde. Dinero har spillet en vigtig role for os, da vi har kunnet ”vokse sammen”.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er svært at nævne én ting, men jeg vil sige, at Dineros samarbejde med andre apps og samarbejdspartnere såsom Previsto har gjort det nemt at bruge Dinero sammen med andre softwareprogrammer eller serviceydelser. Det har de gjort rigtig godt. Og det at Dinero hele tiden er i bevægelse og lytter til deres kunder giver en bonus, man ikke kan købe sig til andre steder.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Mindre bekymring og tidsspilde betyder at vi som mindre virksomhed kan fokusere på kunder og service. Sådan burde det være. Jeg kan overdrage ansvar til dem, der tager sig af regnskab og økonomi, og have tillid til, at de kan gøre deres arbejde uden forvirring. Ofte har vi mindre spørgsmål, som ikke kan vente indtil næste dag, da man er i gang med arbejdet. Her kommer Dineros chatfunktion og redder dagen! Det betyder altså meget. Så tak for at i tænker på det hele – og bliver ved med at udvikle jer!

Chris Wenlock

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?