Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Ninja Vinduespolering ApS

Hvad din laver virksomhed?

Ninja Vinduespolering & Service specialiserer i vinduespudsning til erhverv, forretninger, institutioner, foreninger, og kontorbygninger, inkl. inspektion og rensning af steder der er svært at komme til (tagrender, osv.). Ninja arbejder med lift og tilbyder rebarbejde, hvor lift ikke kan anvendes. Flotte og rene vinduer afspejler kundens image og brand – og det er vores ansvar. Vi er et nyt firma hvor ærlighed, tillid og service betyder rent faktisk noget. Derfor at dukke op til tiden, forstå og udføre det som er forventet, og sørge for der er fuld tidfredshed er en del af vores fundament. Vores kunder er ikke bare kunder, da vi har til hensigt om at have et samarbejde i årevis. Erhvervsfolk, forretningsejere og servicechefer undervurderer tit hvor meget tabts indtægt ligger i eller er forbundet beskidte vinduer. Der er også ubehageligt det er være omgivet af beskidte vinduer. Vores mål er at sørge for vores kunder kan fokusere deres tid og energi på det de skal, ikke andre ting. Vi er ikke uden fejl, men vi kommer ikke med undskyldninger – vi retter op og det kan ikke gå stærkt nok!

Hvad er jeres vision?

Alle har stor visioner, især når man starter. Vores vision er delt op i tre dele, sådan at vi kan være konkrete med at kunne opnå dem, hver især : 1. At være det mest effektiv og huskbar servicevirksomhed, hvor både kunde og medarbejder er stolte at være forbundet med vores brand. 2. At være det firma som bestræber sig for at opnå STANDARDEN inden for levering og kundetilfredshed. 3. At være det optimale arbejdsplads, som støttere og hjælper vores ansatte nå de personlige måle og formåle de skulle have i livet, og derved skabe et stærkt gruppe dynamik.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Dinero er til os, det som crsoissanten er til en franskmand. Det er en del af vores hverdag og kultur. Dinero vokser med os, og bliver ved med at være en super brugervenlig platform med service i topklasse, trods dens store vækst de sidste par år. Med mange fede tilvalgsmuligheder der udgives jævning, uden ekstra omkostninger til Pro kunden, har vi kunne vokse fra en deltids enkeltmands virksomed, til et ApS med flere ansatte og en fordobling af vores kunder inden for det sidste år, uden at gå på kompromis med service eller drunkne i papirarbejde. Dinero har spillede en vigtig role for os, da vi har kunne ”vokse sammen”.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Der er svært at nævne en ting, men jeg vil sige at Dinero’s samarbejde med andre apps og samarbejdspartnere, såsom Previsto, har gjort det nemt at kunne bruge Dinero sammen med andre softwareprogrammer eller serviceydelser, det de gjort rigtig godt. Og det at Dinero hele tiden er i bevægelse og lytter til deres kunder, giver en bonus man ikke kan købe sig til andre steder.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Med mindre bekymring og tidspilde, betyder at som mindre virksomhed, kan vi fokusere på kunder og service. Sådan burde det være. Jeg kan overdrage ansvar til dem der tager sig af regnskab og økonomi, og have tillid til de kan gøre deres arbejde uden forvirring. Ofte har vi mindre spørgsmål, som ikke kan vente indtil ”næste dag”, da man er igang nu med arbejdet. Her kommer Dinero’s chat funktion og redder dagen! Det betyder altså meget. Så tak for at i tænker på det hele – og bliver ved med at udvikle jer!

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.