Spring til indholdet

NORU

Der er mange features jeg er vild med, men især at jeg kan oprette en faktura som abonnement.

Hvad laver din virksomhed?

NORU sælger hverdagsluksus til danskere i form af kaffe, te m.m. Det er især økologiske og bæredygtige produkter, vi har fokus på, da vi gerne vil passe både på naturen og de mennesker, der producerer vores produkter.

Vi sælger desuden en del af vores varer via abonnement, så man aldrig løber tør for hverken kaffe eller te.

Hvad er din vision?

På den helt lange bane vil jeg gerne vækste min forretning til hele Europa. Jeg synes, vores koncept er så stærkt, at alle bør have mulighed for at få lidt mere luksus ind i deres hverdag.

Lige nu og her er visionen dog at skabe en sund forretning, der vækster naturligt. Der skal et par ansatte til, så mine hænder blive frie til at finde flere lækre produkter til shoppen.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg er en talspasser! Der er ikke noget, der siger mig så lidt som at sidde og lave regnskab. Jeg har før brugt e-conomic, og der mistede jeg hele tiden overblikket over cirka alt, fordi det taler et helt andet sprog end mig.

Med Dinero er regnskab blevet forståeligt. Jeg kan selv passe regnskabet uden at skulle sidde i timevis og være forvirret – jeg er vild med det!

Hvad er din favoritfunktioner og hvorfor?

Der er mange funktioner, jeg er vild med, men især at jeg kan oprette en faktura som abonnement. Så kører en stor del af min B2B-fakturering helt automatisk, uden at jeg skal gøre noget.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det er blevet virkelig nemt at putte bilag ind i systemet og få dem bogført løbende. Førhen samlede jeg sammen og gjorde det måske én gang om måneden – det var virkelig noget af en mundfuld, man skulle tage sig sammen til.

Men nu får jeg gjort det på daglig basis, og det tager ikke ret lang tid. Så det føles faktisk ikke længere som en opgave, der skal overstås. Det bliver bare gjort nemt og smertefrit.

Kaffe Regnskabsprogram

Gitte Olrik

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?