Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

RN Consulting

Hvad din laver virksomhed?

Siden 1996 har jeg arbejdet med processer, projektledelse, samt bestyrelsesarbejde i både det offentlige og i det private samt i politiske miljøer. Min spidskompetence er, at jeg er professionel projektleder (IPMA-C) og trives utrolig godt med tidsafgrænsede opgaver, hvor jeg er inde i en kortere eller længere tid for, at udføre en specifik og afgrænset opgave.
Det at starte en opgave op, analysere området, afdække problemstillingerne, finde løsningsforslagene, for derefter at implementere løsningerne sammen med ledelsen og medarbejderne og overdrage til ledelsen i organisationen – det er, hvad jeg brænder for.
Gennem mere end 20 år har jeg været sparringspartner (trusted advisor) for ledelsen i forbindelse med de udfordringer, de har stået overfor i forbindelse med implementering af f.eks. LEAN og øvrige forandringer, projekterne har medført. Og lige præcis LEAN og projektledelse har jeg erfaring med fra både produktions, Distributions- og administrative miljøer.

Hvad er jeres vision?

Visionen er at hjælpe kunderne med, at implementere de projekter og processer, de har valgt at prioritere.

En stor del af mit arbejde har også bestået i udvikling af kompetencer hos medarbejderne i de afdelinger, hvor jeg har haft ansvaret for implementering af forskellige projekter. Det at kunne komme tæt på folk, udvikle og coache dem i deres daglige opgaver, så vi sammen når de opsatte mål, er for mig en glæde. Det har betydet, at jeg altid har udviklet de medarbejdere, jeg har arbejdet sammen med, og har gerne sendt dem videre til større projekter og større ledelsesmæssige opgaver.

Derudover er visionen at kunderne føler sig både trygge og tilfreds ved at overdrage ansvaret til mig.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg har valgt Dinero af 2 årsager.
1. Fordi det var gratis at gå i gang med standardversionen, og først skulle flyttes over på betalingsversionen efter at virksomheden var kommet godt i gang. Det at jeg ved hjælp af Dinero er sikker på, at jeg ikke lige får gjort nogle graverende fejl. Det, at jeg kan se hvad der skal betales i moms og hvornår, udfra mine indtastede data om regnskabet. meget og giver mig ro vedr. regnskab og moms
2. Skattepakken er den anden store gevinst for mig. Det at jeg løbende kan se hvad jeg skal indbetale til SKAT, og at beløbet ændres løbende når jeg indbetaler den 20. i måneden giver mig en unik tryghed om, at jeg ikke “pludselig” står med en skattegæld, men løbende kan se status og reagere, hvis der er behov for det.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Overblikssiden, hvor jeg kan se samlede udgifter og faktureringer gennem hele kalenderåret, kan se hvad de næste 3 posteringer, der kommer samt hvad der skal betales i såvel moms som skat, incl. antal dage for hvornår det skal være betalt. At jeg i højere side har de fortrukne funktioner “Nyt køb” og “Ny faktura”, ja det gør mig min hverdag lidt nemmere. Rent regnskabsmæssigt.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

At jeg skal sikre mig bilagene er til stede, kan tage et billede og uploade det, herunder at der er via samarbejde med Mileage book er udarbejdet en API, så jeg ikke skal skrive mine kørte kilometre ned, men bare kan sætte den elektroniske kørebog i gang og sidst på måneden kan jeg overføre alle kørslerne til kassekladden for dernæst at bogføre alle kørslerne på en gang.
Det gør min hverdag meget nemmere og jeg kan have mere fokus på at løse de opgaver, jeg er bedst til.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.