Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Frisør Regnskabsprogram

Visions by Nicole & Michelle

Visions by Nicole & Michelle sparer tid og får hurtig hjælp af supporten

For frisørerne Nicole og Michelle har Dinero gjort det lettere og hurtigere at lave regnskab. Nicole Hvarregaard Meyer var kun lige blevet uddannet frisør, mens Michelle Skrøder havde været færdiguddannet et halvt år, da de to folkeskoleveninder i 2010 startede frisørsalonen Visions by Nicole & Michelle i Aalborg.

– Det var egentlig en impulsiv beslutning. Måske var det en fordel, at vi var så unge. Vi sprang bare ud i det. Havde det været i dag, havde vi måske overvejet alting lidt grundigere – men det har været en god beslutning, siger Nicole.

Sparer tid i lækrere system

Da salonen åbnede, eksisterede Dinero ikke. Så de måtte bruge et andet regnskabsprogram. Senere begyndte Nicoles mand, der er selvstændig indenfor markedsføring på sociale medier, at bruge Dinero. Og så tog frisørerne også skridtet og skiftede regnskabsprogram.

– Dinero er væsentligt nemmere at gå til. Det er en kæmpefordel, at jeg bare skriver, om vi har købt kaffe eller blomster, så bogfører den det selv. Man behøver ikke have styr på debet, kredit, forskellige konti, eller om man kan trække halv eller hel moms fra. Det sørger Dinero for at ordne, siger Nicole.

– Jeg sparer en del tid i forhold til tidligere. Jeg bogfører for et par måneder ad gangen, og tidligere gik der en masse tid med først at komme i tanke om, hvilken konto der skulle bogføres på. Det skal jeg ikke længere – og så er det bare et lækrere system at arbejde med.

Hjælp fra supporten

Da Nicole og Michelle skiftede deres gamle regnskabsprogram ud til fordel for Dinero, fik de hjælp af supporten. Deres tidligere revisor havde nemlig lavet noget rod, og det skulle der ryddes op i.

– Vi fik sindssygt meget hjælpe af Mads fra supporten. Han var virkelig hjælpsom. Det fungerer fint, at supporten er på chat. Faktisk bruger jeg den nok mere, end hvis jeg skulle ringe. Det er hurtigt at stille et spørgsmål og få af- eller bekræftet, om jeg gør det rigtigt. Og så er det smart, at man kan sende et screenshot, så I kan se, hvad jeg gør med det samme, siger Nicole.

I dagligdagen bruger hun også Dineros app, som er lavet til både iPhone og Android. Her tager hun billeder af kvitteringer, når hun køber noget, og uploader dem til regnskabsprogrammet. Så ligger kvitteringerne klar til at blive bogført – og de fysiske kvitteringer kan smides ud.

Selvstænding frisør? Se hvad Dinero kan gøre for dig

 

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.