Spring til indholdet

Nye funktioner – juli 2018

I dette indlæg kan du læse mere om, hvilke nye funktioner, samt forbedringer til eksisterende, som er udviklet til Dinero i juli 2018.

Forslå ledigt kontonummer 👀

Vi forslår nu et ledigt kontonummer, hvis det man har valgt er optaget. Lad os tage et eksempel med salg. Der er konto 1000 standard, og kan derfor ikke bruges igen.

Skriver du derfor “1000” i “Kontonr.” vælger vi automatisk næste ledige kontonr. til nærmeste 10’er. Skriver du “1000” vil vi derfor vælge “1010”.

Bedre sortering på posteringer 💪

Vi har leget med posteringslisten. Det betyder, at sorteringen på den nu er endnu nemmere at finde ud af :o)

Udenlandsk crowd 💸

Vi har forbedret vores Dinero Crowd (bogføring af køb) væsentligt – takket være dig. Den er nu blevet endnu bedre til at bogføre udenlandske køb.

Ny Kreditnota fra leverandør side 🎉

“Kreditnota fra leverandør” siden er blevet kodet om til et nyt kode-sprog. Den ligner sig selv, men er blevet meget hurtigere og har fået et meget pænere design.

Vi går live med Dinero Løn 💸🔢

Alle Dinero Pro-brugere kan nu lave én lønseddel om måneden igennem Dinero – helt gratis! Dinero Løn er udviklet i samarbejde med eksperterne fra DataLøn. Læs mere om Dinero Løn.

Købsbilag har fået en gevaldig overhaling 🎉

Vores købsbilag er kodet om til et nyt kode-sprog. Det betyder ikke de store ting for dig, men det betyder blandt andet, at det er blevet hurtigere og har fået et pænere design.

Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?