Spring til indholdet

Nye funktioner – juli 2019

I dette indlæg kan du læse, hvilke nye funktioner, samt forbedringer til eksisterende, vi udviklede i Dinero i juli 2019.

Sommeren er over os. For nogle virksomheder betyder det, at de mere eller mindre går i stå. Det er bestemt ikke tilfældet i Dinero, som du kommer til at læse i dette indlæg.

Vi kæmper hver eneste dag – inkl. sommerferien, for at lave fremtidens regnskab, der er nemt og automatiseret.

I dette indlæg kan du læse, hvad vi har lavet i juli 2019.

Bilagsarkiv 💼

Første skridt mod fremtidens regnskab er bilagsarkivet. Vi skal have styr på bilagene, før vi kan gøre det næste.

I første version af bilagsarkivet uploader du alle filer til ét sted, hvorfra du kan tilknytte dem til købsbilag, finansbilag, bogføringsskabeloner og kassekladde.

Du kan uploade filerne ved 1) at videresende PDF’er direkte fra din mail og ind i dit bilagsarkiv, via en unik mailadresse, eller 2) bare trække filerne ind, som du kender det fra idag.

Ovenstående er en første version, der lige nu er i beta. På sigt satser vi på, at vi selv kan matche dine bilag til dine bankposteringer. Det betyder mindre tid brugt på dit regnskab. Det er da smart!

Du kan læse mere om bilagsarkivet her.

Forbedringer til Dinero Løn 💸

Vi fik også udgivet en masse forbedringer til Dinero Løn! Med Dinero Løn kan du, som Dinero Pro-bruger, lave en lønseddel hver måned. Udover det du kan i forvejen, har vi nu tilføjet følgende:

 • Udbetaling af diæter og acontoløn
 • Ferieregnskab på den enkelte lønseddel
 • Nyt og forbedret layout, der gør lønsedlen til Danmark flotteste 😍
 • Mulighed for at trykke på “Bogfør”, hvorefter beløb til A-skat og AM-bidrag, ATP og FerieKonto overføres til vores bogføringsskabeloner, hvor du med to klik kan bogføre, at du har betalt det
 • Automatisk indberetning og bogføring af et honorar, du har udbetalt til en freelancer (B-honorar)
 • .. og nogle andre småting, der gør Dinero Løn lettere at bruge! Du kan læse om det hele her.

Nøgletal – din virksomheds performance 💪

Vi har faktisk haft den her funktion i noget tid – dog i beta, mens vi har arbejdet med tallene så præcise som overhovedet muligt. Vi har nu fjernet beta tagget, og tallene er klar til, at du for alvor kan tage dem i brug!

Funktionen er et kæmpe skridt på rejsen med den Virtuelle CFO. En klog Dinero assistent, der proaktivt giver dig anbefalinger til at optimere din virksomhed. Med andre ord: Hvordan du kommer til at tjene flere penge.

Vi kigger på din omsætning, din dækningsgrad (hvor meget du har tilbage efter variable omkostninger – fx varer og fragt) og din overskudsgrad (hvor meget du har tilbage efter faste omkostninger – fx varer, markedsføring og løn).

Alt det sammenholder vi med dine konkurrenter i samme branche, så du kan se hvordan du performer.

Tjek funktionen ud under Regnskab -> Nøgletal. Men du skal skynde dig, for funktionen er lige om lidt kun tilgængelige for Pro-brugere!

Omdannelse af IVS til ApS ⁉️

Senest d. 15/4-2021 skal dit IVS lukkes eller omdannes til et ApS. Vi gik ud med nyheden om, at vi arbejder på markedets bedste pris til din fordel.

Vi er ikke gået i luften med det endnu, men du kan allerede nu skrive dig på vores mail-liste, så du er den første, der får besked når vi går i luften.

Skriv dig op via linket i bunden af dette indlæg.

Hele seks (6) nye integrationspartnere!

Vi har efterhånden rundet mere end 110 integrationer, der også kan være med til at sætte dit regnskab endnu mere på autopilot. Du kan se hele listen her.

De seks nye er:

 • Weroshop – integration til webshop
 • myJobPlanner – integration til CRM og planlægning
 • Clubtimize – integration til foreninger
 • Bizsys POS – integration til kasseapparat
 • Conference manager – integration til afholdelse af konferencer
 • Planway – integration til booking

Apropros integrationer, har vi også flyttet menupunktet “Integrationer” fra “Indstillinger” til hovedmenuen. Så er der lettere tilgængelighed til dem:

Opdateringer til vores mobil-apps 📱

Igen i denne måned har vi udrullet opdateringer til vores mobil-apps.

Du kan download vores apps her:
📱 App til iPhone
📱 App til Android

Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?