Spring til indholdet

Nye funktioner – september 2018

Vi har en særlig ting til dig, der bruger Dinero. Du får en gratis rabatkode, som du kan bruge til at starte din markedsføring gennem Google Ads

Automatisk oprettelse af lønseddel med Dinero Løn

Nu er det slut med at sidde og oprette den samme lønseddel hver eneste måned. Vi har nemlig tilføjet muligheden for at sætte en løn til automatisk at blive gentaget hver måned.

Scrapværdi tilføjet på anlægsaktiver

Det er nu muligt at tilføje en scrapværdi på anlægskativer.

Det skal du bruge hvis du forventer at dit aktiv har en salgsværdi når du ikke længere skal bruge det. Hvis du tilføjer en scrapværdi tager vi helt automatisk højde for værdien i de månedlige afskrivninger.

Læs mere om vores anlægskartotek her.

Genbrug et slettet kontonummer

Det er nu muligt at genbruge et kontonummer, hvis det er slettet 💃

Slettede konti er at finde under Indstillinger -> Papirkurv.

Mobilepay betaling på abonnementsfakturaer

Nu kan dine fakturaer på abonnement også håndtere mobilepay.

Hvis du har aktiveret MobilePay-betaling i Dinero vil linket til MobilePay betaling nu også komme med når du sender fakturaer via abonnement.

Nemmere upload af filer

Vi har gjort det nemmere at uploade filer. Nu kan du nemlig trække en fil ind og slippe i hele vinduet, istedet for kun det markerede område til venstre.

Samtidigt er “download”, “slet” og side skift rykket i en bar i toppen af skærmen og så kan man nu også se antal sideantal hvis den uploadede fil består af flere sider.

Slet bilag efter du har trykket på ‘ret bilag’

Tidligere kunne man ikke slette et godkendt bilag, hvis man først havde trykket på “ret bilag”. Det gav ingen mening – så det har vi nu ændret.

Nu kan du altså nemt slette alle bilag du har lavet ved en fejl, ved at trykke på flere handlinger -> ret bilag 👌

Dato læses ved upload af bilag fra app

Når du uploader et bilag med vores mobilapp satte vi tidligere datoen på bilaget til den dato du havde uploadet det. Nu indsætter vi istedet den dato der står på bilaget, hvis vi kan læse den 🙂

På den måde undgår vi tilfælde som dette:

Hvis vi ikke kan finde datoen på dit bilag vil dato-feltet ikke være udfyldt.

Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?