Spring til indholdet

Læsetid: 2 minutter

Nye funktioner – april 2020

Ligesom marts, blev april også en måned i Corona-virussens tid. Selvom virussen har fyldt meget, er det også blevet til nye funktioner samt forbedringer til de eksisterende. Læs mere i dette indlæg.

Placeholder billede til bloggen

Ja, det kommer nok desværre ikke bag på dig, at Corona-virussen desværre fortsatte sit indtog i april. Det har smittet af på mange virksomheder, og hjælpepakkerne har holdt hånden under en del virksomheder. Det blev dog også en måned, hvor nogle erhverv så småt begyndte at åbne igen – til alles glæde.

I Dinero har vi gjort alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe dig og din virksomhed gennem krisen som muligt, og det forstætter vi selvfølgelig også med ind i maj. Men det kan du læse mere om i maj-indlægget.

Nu skal vi se på, hvad der skete i Dinero i april 2020.

Corona tiltag

På overblikket i dit regnskab har vi to widgets, der har til formål at fortælle dig, om du kan få kompensation fra hjælpepakkerne. Dem har vi løbende forbedret, så du nu fx kan indtaste, hvor meget du har modtaget i kompensation. Så trækker vi det nemlig, så du kan holde øje med om du omsætter for mere end du må.

Se fx vores widget Kompensation for faste omkostninger.

Desuden har et enigt folketing forlænget ansøgningsfristen til 31. august (fra 30. juni) for de to hjælpepakker kompensation for manglende omsætning og kompensation for faste omkostninger.

Opdateringer til vores mobil apps 📱

Ligesom i de øvrige måneder, er der også i denne måned opdateringer til begge vores mobil apps. I april har vi fokuseret meget på performance og stabilitet. Det gælder blandt andet et forbedret log-in flow – men det er blevet tid til at kigge på push-notifikationer.

Du kan hente vores apps her:
➡️ iPhone app
➡️ Android app

Firmanavn på rapporter 🙌

I Dinero lytter vi rigtig meget til feedback fra dig og de øvrige Dinero-brugere. Èn af de ting, der har været efterspurgt er, at der har manglet firmanavn og CVR-nummer på rapporter (resultatopgørelse og balance). Det er der kommet nu:

Har du en idé til at forbedre Dinero for dig og de 60.000 andre virksomheder, der bruger Dinero? Så send din idé ind via dette link.

Stor forbedring til bilagsarkivet! 💪

Det er stykke tid siden, at vi søsatte vores bilagsarkiv, og vi har løbet udgivet forbedringer til det. Nu er der landet endnu én.

En af de fedeste funktioner til bilagsarkivet er, at du kan videresende bilag, som du modtager på mail, til din egen unikke Dinero-mail, hvorefter de lander i dit bilagsarkiv.

Den funktion har hidtil kun understøttet PDF- og billedefiler (JPG og PNG). Nu understøtter vi også, hvis mailen bilaget / fakturaen er indlejret i mailen, og at der altså ikke er vedhæftet en fil.

Du finder din egen Dinero-mail under Integrationer – og du kan læse mere om funktionen her.

Bilag

Ny udvikler på holdet 💪

Vi fik en ny udvikler på holdet! Han hedder Bjarne og skal sidde i vores front-end team. Tag god i mod ham 🙂

Theis Jørgensen
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?