Spring til indholdet

Vi gør bankafstemningen endnu bedre

Tak for jeres feedback til bankafstemningen. Vi har fået overvældende god feedback, og vi glæder os til at udvide bankafstemningen med endnu flere fede funktioner

I starten af oktober lancerede vi første version af vores bankafstemning (beta). Vi har fået så meget ros og positiv feedback fra jer, og bankafstemningen er derfor også allerede blevet finjusteret ud fra jeres input. Så TAK for det 🙂

Vi har herunder samlet en liste af den feedback, som flest har skrevet om, og som vi allerede nu har skrevet på tegnebrættet.

Det arbejder vi allerede på:

 • Mulighed for at afstemme to transaktioner i banken med ét bilag i Dinero.
 • Finansbilag, hvor der er bogført flere linjer på banken (fx bogføring af løn med pension), bliver splittet ud i to posteringer i bankafstemningen.
 • Til dig, der har mere end én bankkonto: Hvis du har flyttet penge mellem dine egne bankkonti, kan du i dag kun afstemme posteringen på den ene bankkonto. Det får vi fikset, så du kan afstemme begge bankkonti.

Disse funktioner kommer på sigt:

 • Registrering af betaling for køb/salg direkte fra bankafstemningen.
 • Oprettelse af nye bilag direkte i bankafstemningen ud fra transaktionerne i din bank.

Har du feedback til bankafstemningen?

Har du fundet en fejl i bankafstemningen, eller har du feedback som ikke står ovenfor? Så hører vi meget gerne fra dig på bankafstemning@dinero.dk. På forhånd tak for din hjælp 🙂

Camilla Bengtsson
Camilla er chef for Dineros supportteam. Hun bevarer det forkromede overblik over de ønsker og behov, Dinero-brugerne vender tilbage med på blandt andet Trustpilot og til vores dygtige team af supportere. Alt sammen for at gøre vores brugere endnu mere tilfredse.

102 kommentarer

 1. Bankerne har et (kort) tekstfelt til afstemning på kontoudtoget/kontooversigten. Fedt om man i Dineros visning af banktransaktionerne også kunne se dette felt også.

 2. Når man vælger flere Dinero-bilag til at matche en banktransaktion flyttes vælgeren automatisk over på “indbetalinger”. Vælgeren bør blive stående på den valgte type (“indbetalinger” eller “udbetalinger”) indtil man vælger en ny banktransaktion. (og bør i øvrigt flytte sig automatisk til “indbetalinger” hvis det er en positiv banktransaktion og “udbetalinger” hvis det er en negativ banktranskation.

 3. Jeg kan ikke se hele 2018 i min bankafstemning, kun dec og nov, hvordan kan jeg få det fulde overblik.
  I november måned havde jeg lignende problem, men ved at anvende Firefox i stedet for Safari som browser kunne jeg få det til at virke, men det hjælper ikke nu. Hvad kan jeg gøre.. ?

 4. Det ville være godt hvis man kunne se beskrivelsen på et finansbillag og ikke kun bilags nr.

 5. Fedt hvis man kan søge på beløb eller sætte rækkefølgen i beløbsstørrelse istedet for dato.

 6. det kunne være fint hvis bankafstemningen fangede når kunderne betaler med FI kort (som generer en sikkerhedskode bag ved regningsnummeret – så bankafstemningen ikke fanger dem pt).

 7. Mulighed for at afstemme flere bankposteringer med forskellige salg. F-eks ved brug af MobilePay MyShop kommer beløbene ind samlet for dagen, og nogle gange refunderes penge vha. mobilepay, og kunder betaler over to gange per. mobile pay. Det resulterer i at vi har flere bankposteringer mod samme salg. Og flere salg iøvrigt også – det gør det umuligt at afstemme på nuværende tidspunkt.

 8. Virkeligt en fedt med bankafstemning,
  jeg kan dog IKKE se alle de bankkonti som jeg har oprettet i Dinero?

 9. Jeg oplever, at dinero ikke altid får bankposteringer overført/læst/synkroniseret. Jeg er nødt til at fixe det, ved at slette forbindelsen mellem min bankkonto og dinero, og så oprette den igen.

 10. ved mobil pay er der ikke mulighed for at lade systemet med bankafstemning regulere for de 0,75 øre man betaler i gebyr

 11. Jeg synes at i burde udbygge funktionaliteten i jeres app bl.a. så man kan bruge Bank afstemnings funktionen fra appen. Men man burde også være i stand til at færdiggøre bogføringen fra appen. Så det hele er ordnet i et snuptag.

 12. Indlæs ikke afstemte posteringer i kassekladden : ville være fedt at kunne vælge dato interval.

 13. Hej alle

  Tusind, tusind tak for al jeres feedback til vores bankafstemning – det sætter vi kæmpe stor pris på! Vi har noteret jeres mange gode forslag til de næste versioner af vores bankafstemning.

  Vi har skrevet et blogindlæg om, hvad der kommer til at ske i Dinero i 2019 – herunder vores bankafstemning. Der står ikke så meget om bankafstemning, men kig under “Mobil”. Der kommer nemlig til at ske en super meget. Blandt andet kan man forvente, at der kommer forbindelse mellem mobil og bank, så du får besked hver gang der fx kommer en indbetaling på banken. I kan se indlægget her: https://dinero.dk/information/vi-er-klar-til-2019/.

  Til jer, der har oplevet udfordringer. Tag fat i os på support@dinero.dk eller på vores chat, der har åben 9 -22, 365 dage om året.

  De bedste hilsner
  Theis,
  Dinero

 14. Det vil være brugbart hvis man kan matche indbetalinger og udbetalinger, der balancerer feks. når man har lavet en rettelse, og de to posteringer der går i 0 ikke fremgår af banken. tak

 15. Vi bruger zenegy til at køre løn. Der bliver fra dem automatisk lavet et PAY slip/finansbilag hvor A-skat og AM bidrag er oplyst, men vi kan ikke afstemme det i Dinero i bankafstemning. Er det muligt at afstemme bilag med flere bilagslinjer?

 16. Hej Maryann og Nicolai

  Tak for jeres kommentarer! Jeg svarer lige enkeltvis nedenfor :o)

  Maryann:
  Vi overvejer at give muligheden for det. Men omvendt skal de to ting også bogføres, hvis ret skal være ret. Så for at komme i mål kan du bogføre de to bilag.

  Nicolai:
  Jo, helt klart noget der bliver muligt på et tidspunkt.

  God dag til jer!

 17. Det kunne være godt hvis man kunne afstemme mere end en konto ad gangen. Jeg har feks to konto tilkoblet, en til moms og en til resten.

 18. Hej Mikkel

  Det er en super ide, men der skal du blot veksle imellem dine konti du er tilknyttet, og så kan du afstemme hver af dem 🙂
  Skriv endelig blot på chatten, så forklarer vi hvordan.

  Mvh.
  Carsten

 19. Når en kommune betaler, men ikke skriver faktura nummer. Så tænker jeg en mouse over på fakturaen t.h. vil kunne sikre at man udligner med den rigtige i afstemningen. For at undgå store uoverskuelige vinduer og for mange klik, tænker jeg at mouse over vil kunne give den fornødne information til hurtig at se at det i det mindste drejer sig om den rigtige kunde.

  Vi har samme udfordringer med flere konti ( EUR / USD/ m.v. og Mastercard. Så en let måde at sætte op så alle data synkroniseres vil være smart.

  Der er betalinger fra vores Quickpay betalingsløsning, hvor de sidste 4 ciffre er ordrenummer. Der kunne det være smart med en opsætning hvor man kunne vælge hvilke tal der er ordrenummer i strengen:

  ———-xxxx- og den så bruger det som ordrenummer at binde transaktionerne sammen med. Det vil kunne gøre det lettere.

  Ellers FEDT initiativ, og når den kan klare betalingerne også, så er vi ret langt…

  Fuld kraft fremad styrmand… Tak !

 20. Hej Carsten

  Tak for din feedback! Altid dejligt, at vi har noget at arbejde med. Det er noteret til ønskelisten :o)

 21. har to konti i bank – en alm og en mastercard konti, kun den almindelige bliver afstemt , kan det fixes?

 22. Hej Morten,
  Det skulle vi nok kunne finde ud af, såfremt det er en konto du har i banken, men vil anbefale du lige fanger os på chatten eller i en mail, så skal vi hjælpe dig videre med det 🙂

 23. Når jeg har lavet et bilag. Eller når jeg har opdateret et bilag, så bliver den ikke opdateret derinde.

 24. Hej. Jeg driver https://www.naturhandel.dk

  Jeg bruger løbende jeres bankafstemning… Jeg kunne virkeligt godt bruge at jeg kan slette de ting som jeg har taget stilling til så de ikke fremgår af bankafstemningen.

 25. Hej Mark
  Det burde sagtens kunne løses. hvis du har afstemt en ting på bankafstemningen kan du når de er sammenflettet trykke “afstem” også fjernes de fra din oversigt. Prøv at komme på vores chatsupport istedet for, så kan vi prøve at hjælpe dig med det der 🙂

  De bedste hilsner,
  Frederik Nielsen
  Dinero

 26. Hej Clemen

  Vi håber på at denne funktion kommer i fremtiden.
  I mellemtiden kræver det dog at man bogføre rigtigt. Så har man 2 bilag med én transaktion skal dette bogføres i kassekladden. Du kan eventuelt se denne her guide til det -> https://dinero.dk/support/registrere-betaling-flere-ad-gangen/

  De bedste hilsner,
  Frederik Nielsen
  Dinero

 27. Hvis man bruger kassekladen og klikker på “Importér ikke matchende posteringer fra bank(19)”, så hentes som forventet 19 posteringer. Disse 19 vedhæfter jeg bilag på og vælger de rigtige konti. Jeg bogfører dog ikke kladden. 2 dage senere. Står der så “Importér ikke matchende posteringer fra bank(22)”. Ah, der er kommet 3 nye posteringer. Nu klikker jeg på knappen og får 22 nye linier, selvom 19 af dem allerede er i kassekladden. Jeg havde forventet Dinero opdagede de eksisterende 19 linier jeg allerede havde importeret tidligere, men det gør den ikke. Det ville være lækkert hvis Dinero laver en “merge” med de eksisterende linier i kassekladden.

 28. Hej Christian
  Det er meget godt spottet og ikke lige noget vi har haft med i udviklingen. Jeg skal nok sørge for at tage det med videre som et forslag til fremtiden, så ser vi løbende på de ting som skal videre udvikles.

  De bedste hilsner,
  Frederik Nielsen
  Dinero

 29. Hej Support
  Super fed funktion med bankafstemning… så kan man måske spare nogle revisorpenge;-)
  Forslag til forbedring:
  Når jeg sidder med min Bakafstemning til venstre og Dinero til højre – og så klikker på udbetalinger!
  Ja så ville det være smart at dette vindue kunne gøres større, så man kan se nogle flere forslag og derved undgå at skulle scrolle så meget 😉
  /Claus

 30. Hej Claus

  Mange tak for feedback, det sætter vi stor pris på 🥳

  Jeg giver det videre til vores folk, som arbejder med bankafstemning.
  Du må ha’ en dejlig dag 😊

 31. Kunne være fedt hvis man kunne ha seneste transaktioner øverst eller måske kunne sortere på kolonnerne

 32. Hej Anders

  Mange tak for feedback. Det sætter vi stor pris på!

  Jeg har noteret din besked og givet denne videre 🙂
  Du må have en rigtig god dag.

 33. Hej Jeg savner at banksaldo for den valgte periode er vist i bank. Måske blot dd. saldo. Men ellers en virkelig god “bankafstemning – det bedste jeg har set indtil videre. Jo savner også at der kan startes et bilag ud fra bankposteringen.

 34. Hej Finn,

  Tak for dine positive ord omkring vores bankafstemning.
  Lige nu er bankafstemningen i Beta, i den langsigtede version er plane at både primo saldo samt bogføre direkte fra bankafstemningen bliver muligt. Men hvornår det vil blive implementeret kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt 🙂

  De bedste hilsner
  Christoffer – Dinero Support

 35. Når man som jeg har flere konti tilknyttet (hovedkonto og en momskonto), vil det være super hvis jeg kunne se hvilken konto jeg var ved at afstemme mod. Når jeg skifter nu kan jeg ikke se hvilken konto jeg afstemmer mod. Ikke at der er så mange afstemninger på momskontoen så jeg ikke kan overskue det, men det ville alligevel være rart hvis man kan læse navnet på den konto man afstemmer imod på siden.

 36. Hej Søren

  Tak for dit input til bankafstemningen. Det ville give rigtig god mening at man kunne se tydeligt hvilken beholdning i Dinero man har valgt til afstemning.

  Jeg smider dit forslag med i puljen til mulige forbedringer 💪

  Du må have en skøn onsdag!

  De bedste hilsner
  Camilla fra Dinero

 37. Søgning ligesom i jeres bilag ville være perfekt. Det er langsommeligt at bruge den søger der er i browseren fordi beløb ikke altid skrives som man tænker dem. Eksempelvis 3000 fremfor 3.000.

 38. Hej Søren

  Mange tak for dit forslag, det sætter vi stor pris på 🙂
  Jeg har noteret dit forslag og sendt det videre.

  Du må have en rigtig god dag 🙂

  De bedste hilsner
  Sana – Dinero Support

 39. Jeg har 2 forslag. Dog ud fra samme user story!
  Mit scenarie er at jeg har skiftet bank. Og derfor er der lidt rod i afstemningen. Så jeg har følgende forslag:

  1. En slags “historik”. Jeg har haft Bank A hvor jeg har masser af posteringer. Selvom denne bankkonto/forbindelse bliver nedlagt, ville det være rart hvis afstemningen stadig kunne bibeholdes i Dinero, og så bare med referance til min gamle, afsluttede, konto/forbindelse.

  2. Da jeg skiftede bank flyttede jeg alle mine penge fra Bank A -> Bank B. Denne transaktion fremgår jo i min bankafstemning, men da jeg ikke har flyttet pengene mellem 2 beholdninger (det er jo fra driftskonto til driftskonto = same same!) ville det være rart hvis jeg kunne markere en transaktion for afstemt, eller ignoreret (evt. tilknytte en kommentar om hvorfor jeg har ignoreret en transaktion uden af afstemme den med et bilag i Dinero).

  Disse 2 ting ville være rart.

 40. Hej Kenneth

  Tusind tak for din grundige feedback :-).

  Faktisk så kan vi allerede klare din user story i dag.

  Når du får en ny bankkonto skal du oprette en ny beholdning i Dinero. Det gør du under fanen Regnskab -> Kontoplan -> Opret konto -> Beholdning -> Vælg kontonummer fx. 55010.

  Når den nye beholdning er oprettet går du ind på fanen bank og opretter en ekstra bankforbindelse. til den nye konto. Du skal altså ikke fjerne forbindelsen til din gamle bankkonto, som du allerede har oprettet – da du så netop vil miste historikken :-).

  Nu vil du have 2 bankafstemninger i systemet. Én til den gamle konto frem til den dato kontoen lukker ned, sålænge du ikke klikker på “fjern forbindelse” så sletter vi ikke historikken.

  Når bankkontoen lukkes og saldoen på kontoen overføres til din nye bankkonto, så klikker du i Dinero på Bogføring -> Vælg skabelonen ‘Overfør penge mellem beholdninger’ -> Indtast det beløb der overføres fra den gamle konto til den nye -> godkend. Nu vil du have en postering du kan afstemme i begge bankafstemninger hvor beløbet går hhv. ud og ind på kontoen :-).

  Desværre kan jeg næsten fornemme at du allerede har fået mistet forbindelsen til den gamle bank. Hvis du også har mistet adgangen til netbanken, er det desværre ikke muligt at oprette forbindelsen igen :-(. Men så ved du det til en anden god gang. Jeg noterer selvfølgelig forslaget om at kunne markere en transaktion for afstemt manuelt/ignoreret til ønskelisten.

  Du må have en rigtig dejlig weekend.

  De bedste hilsner
  Camilla fra Dinero

 41. Jeg synes det er super frustrerende at jeg skal registrere en betaling før jeg kan afstemme det med banken, det burde ske helt automatisk når jeg afstemmer.

  Jeg gætter på det er denne feature som kommer senere.
  – Registrering af betaling for køb/salg direkte fra bankafstemningen.

  Jeg håber i vil opprioritere denne feature, for man bruger rigtig meget ekstra tid på disse registreringer.

 42. Hej Tobias

  Mange tak for dit feedback. Det er noteret 🙂
  På sigt er planen, at du direkte via bankafstemningen skal kunne bogføre.

  Du må have en rigtig dejlig weekend.

  De bedste hilsner
  Sana fra Dinero

 43. Jeg er VILDT begejstret for bankafstemningen!!!!!! Ved godt, at I stadig er i testfasen, men håber I er godt i gang med at arbejde på den del, der handler om, at sikre at alle redigeringer bliver gemt. Jeg oplever, at flere redigeringer “falder ud”, når man opdaterer siden eller logger ind og ud. Dvs. hvis afstemningen ikke har matchet en bankpostering og en Dineropostering, og jeg aktivt matcher dem, så bliver nogle ved med at “genopstå”.

 44. Hej Tina

  Fedt du er så begejstret for bankafstemningen, det er vi også! 🙂

  Din udfordring lyder lidt spøjs. Det er naturligvis noget vi gerne vil se nærmere på! Vil du ikke gerne komme på chatten så vi kan se på de konkrete eksempler og lurer hvad fejlen er? Eller evt. skrive en mail til os på support@dinero.dk, så ser vi på det.

  De bedste hilsner
  Rasmus – Dinero

 45. Hej Camilla,

  Jeg har, jf. en bogholder, fået fortalt at en ny konto ikke var nødvendigt ved skift af bank, da en konto ikke “tilhører en bank”. Min driftskonto er min driftskonto. Derfor sagde han at det ikke var nødvendigt at oprette nye konti i Dinero, men at jeg blot skulle sikre mig at jeg havde udskrift af hele min konto fra min gamle bank.

  Det du siger giver jo rigtig god mening (og jeg havde selv tænkt tanken), men så ville jeg i al evighed ligge inde med en konto i Dinero som aldrig blev brugt mere. Nu har jeg jo bogført videre i Dinero på den samme konto, selvom jeg har fået ny bank. Så at oprette en ny konto i Dinero og gøre som du beskrev, er ikke længere en mulighed, desværre. 🙁

  Og pga. dette er det heller ikke muligt at koble min gamle bank konto (som stadig er i live) op til Dinero, da min konto i Dinero allerede er sat op til at køre op mod min nye bank.

  Derfor ville en “ignorer” feature være rar. 🙂

 46. Hej

  Er det muligt at postere Mobilepays gebyr på 0,75 kr da de jo er trukke når pengene bliver overført

 47. Det ville være dejligt hvis man kunne udligne 2 poster i banken hvis man f.eks har flyttet penge fra kontoen til en anden konto ved en fejl og derefter flyttet dem tilbage igen

 48. Jeg vil super gerne kunne sortere listen af træk fra banken i stigende eller faldende beløbs orden.

 49. Når jeg laver løn, så har jeg en samlet bogføring i dinero, men mange bankbevægelser. Jeg kan kun få Dinero til at tilknytte sig én bankoverførsel.

 50. Det kunne være rart hvis man kunne tilgå sine bilag fra bilagsoversigten i bankafstemingen.
  Jeg modtager betalinger fra izettle, og dem kan jeg ikke få ind i bankafstemningen, da de ligger som almindeligt bilag.

 51. Muligheden for at kunne føre flere bogføreringer sammen til en bank linie.
  Jeg er meget deltajeret i mit regnskab – kørsel og diæt i 2 bilag – men overfører ofte i en transaktion.

 52. Hej Alle

  Jeg besvare lige jeres spørgsmål og feedback enkeltvis i en samlet besked

  Kenneth:
  Det forstår vi godt ja og du har også helt ret i det ikke er nødvendigt at lave en ekstra konto blot fordi du skifter bank. Jeg vil tage dit forslag med videre til fremtidig udvikling på vores bankafstemningsfunktion så det kan være muligt i fremtiden også at kunne ignorere tidligere poster 🙂

  Henrik:
  Ja det er muligt at postere de 0,75 øre. Det skal ske inde fra din faktura af. her kan du registere betalingen på det du har modtaget og afkrydse “resten er gebyr”. Prøv at tag et kig på denne her guide der viser hvordan -> https://dinero.dk/support/saadan-registrerer-du-betaling-paa-salgsfaktura-fratrukket-gebyr/

  Birgitte:
  Ja det kunne være en rigtig fin idé. Ind til videre er man dog nød rent faktisk at bogføre disse flytninger mellem konti så den kan afstemmes.

  Annette:
  Tak for din feedback! 🙂 jeg vil tage forslaget med videre

  Anita:
  Måske du kan prøve at komme på chatten? så kan vi se på den præcis bogføring så vi kan få delt dine bevægelser ud på flere poster så det også stemmer med din bank 🙂

  Heidi:
  Alle dine bilag som berører din bank ryger også ind i bankafstemningen. Dine betalinger du modtager fra Izettle af skal bogføres mellem din izettle konto og din bankkonto med skabelonen “flyt penge mellem beholdnigner” hvis du anvender vores automatisk integration. Kom på chatten så hjælper vi dig med at finde af den helt korrekte bogføring så den også kan bankafstemmes

  Christina:
  Tak for din feedback, den er noteret til fremtidig udvikling 🙂 Ind til da er du dog nød til at bogføre det korrekt i et finansbilag eller kassekladden hvis du skal kunne afstemme din kørsel og diæter med banken. Kom på chatten så viser vi dig hvordan 🙂

  De bedste hilsner
  Frederik Nielsen

 53. Når en periode er valgt med slideren og siden genindlæses, så “nulstiller” slideren og jeg ser alle posteringer. Hvis jeg sidder og bogfører en periode og opretter bilag, for så at skulle opdatere listen og bogføre giver det en række ekstra klik (genvalg af perioden).

  Det vil være genialt at kunne oprette “Køb” (bilag) direkte inde fra listen! <3

 54. Hej Søren

  Det med slideren ser vi helt bestemt nærmere på! 🙂

  Med hensyn til køb, er jeg helt enig. Der kommer også til at ske flere ting med bankafstemningen i fremtiden. 😉

  De bedste hilsner
  Rasmus – Dinero

 55. Det vil være fedt at kunne vælge “Periode” ligesom at man kan i Bilagsoversigten, og så indstiller slideren sig efter det 🙂 Wauw, for et værktøj! Ren balsam til sjælen!

 56. Det virker som om, at alle mine tidligere afstemte bilag er blevet synlige igen pr. idag.
  Selvom jeg slår “Inkluder afstemte” fra, så forsvinder de ikke. Igår havde jeg inden synlige, idag er alle fra årets start synlige.

 57. Bankafstemningen er absolut fremragende og jeg kan se I allerede har tænkt på oprettelse ud fra bankafstemning. Jeg tænker bare man skal vælge type og så forudfylder den ganske enkelt dato og beløb. Når det spiller så tror jeg bankafstemningen bliver jeres nye startside 🙂

 58. Hej Alle

  Tak for jeres feedback og ord omkring den nye bankafstemning 🙂

  Til Bjarne: Det skulle være løst nu ellers må du endelig skrive til os via chatten eller på mail, så skal vi nok se på din konkrete sag.

  De bedste hilsner
  Lasse

 59. Tusinde tak for “bankafstemning” det er en rigtig god ekstra kontrol.
  Er det muligt at I kan lave afstemning i euro. Når jeg skal afstemme fra min euro konto har regnskabs programmet omregnet til kr og det giver et afstemnings problem når bank konto står i euro?
  Hvis jeg kunne indsætte en valuta kurs ville det være super;-)

 60. Hej Jan 🙂
  Tak for dine søde ord.
  Det er desværre ikke muligt at lave afstemning i euro, da Dinero kun kan bankafstemme i DKK.

  De bedste hilsner
  Louise

 61. I bliver altså nødt til at vise fakturanummer – og ikke bilagsnummeret – når det er en faktura. Det er jo dét der står i bankposteringen fra kunden.

  Det er også mega vigtigt at kunne sortere på dato (op/ned) og beløb (op/ned).

  Ide til feature: sortering efter absolutte værdi. Hvis man har lavet lidt rod og flyttet samme beløb mellem konto er det godt at se dem ved siden af hinanden.

  Input til feature: lave et bilag direkte far en postering. “Nå ja, jeg købte den der” så trykker man og blam – så kan man uploade et bilag og den ved allerede pris og dato – totalt dinero agtigt…

 62. Det kunne være rart hvis man også kan se regninger der er sat til betaling på et senere tidspunkt, og så gøre det muligt og mest af alt synligt, at et bilag med senere betalingsdato er sat til betaling og alternativt huske en på at det skal sættes til betaling.

 63. Hej Mathias og Jacob

  Tak for feedback. Det noterer vi 🙂

  De bedste hilsener

  Burim 🙂

 64. Dinero genkender ikke når en betaling i banken er sket i Euro. Den læser derfor beløbet som danske kroner og derfor kan den transaktion ikke blive afstemt korrekt.

 65. Hej J-J,
  Tak for din feedback.
  Det er korrekt Dinero kan ikke håndtere udenlandsk valuta i bogføringen. Derfor vil der være nogle problemer i afstemningen af banken, hvis det er en konto i Euro.
  Det er umiddelbart ikke noget vi har planer om at udvikle, men jeg sender det videre som et ønske.
  Rigtig god aften
  De beste hilsner
  Christoffer

 66. Mulighed for at filtrerer på reconciliation listen – eller downloade listen i csv.

  F.eks. nu skal til at bogføre alle mine g suite betalinger – det kunne være rart bare at se alle disse betalinger, så jeg kan sikre mig at alle bliver bogført.

  … ellers, Bankafstemningen er en virkelig fed feature der gør det meget nemmere at styre sig regnskab

 67. Hej Martin Carlsson 😊

  Mange tak for din feedback – Den sætter vi stor pris på!

  Det lyder som om, at det tætteste, vi kommer på dette, er at finde kontakten og vise kontoudtoget for denne. I dette kontoudtog vil du kunne se, om bilaget er åbent eller lukket i det datointerval, som du vælger.

  Du må endelig sige til, hvis du har flere spørgsmål i den forbindelse!

  Hav en dejlig dag og god påske!

  De bedste hilsner
  Nicolai – Dinero Support

 68. Hey, finansbilag kan ikke afstemmes i øjeblikket 🙁

  Jeg har nogle udbetalte honoraer som er noteret som finasbillag..

 69. Hej William

  Vil du ikke komme på chatten, så kan vi se på din konkrete situation og finde ud af hvad der går galt?

  De bedste hilsner
  Rasmus – Dinero support

 70. Jeg vil gerne kunne nulstille de ting, Dinero finder – jeg har 6 liggende, der er bogført, men bliver ved med at poppe op…

 71. Hej Jan

  Hvis du har afstemt bilagene, og de dukker frem igen, så er det en fejl.
  Skriv gerne til vores chatsupport eller send os en mail på support@dinero.dk
  Så ser vi nærmere på det.

  Du må have en rigtig god dag 🙂

  De aller bedste hilsner
  Sana – Dinero Support.

 72. Når man klikker på “Udbetalinger” i højre kolonne, så “hopper” siden og bliver bredere end vinduet.
  Chrome. Vinduesbredde: 1440.

 73. Hej Kenneth

  Jeg har ikke lige hørt om fejlen før, men skriv til os på chatten så kan vi prøve at se på det sammen

 74. Hej Dinero Team,
  Det vi være fedt hvis man kan trække en faktura pdf, fra en mail i outlook direkte over på en linje i bankafstemningen, som så vil uploade pdf’en og lave en ny købsbogføring med den nye pdf og automatisk koble den til den valgte linje i bankafstemningen.

 75. Hej Rasmus 😊

  Mange tak for din feedback – Den sætter vi stor pris på!

  Jeg er helt enig i, at det kunne være lækkert at man kan oprette købsbilag direkte fra bankafstemningen – på de linjer man mangler at afstemme. Det er også noget der kommer i fremtiden 🥳

  Du må have en skøn aften!

  De bedste hilsner
  Amanda – Dinero Support

 76. 2 posteringer – et bilag
  Hej – jeg vil høre, om I har en ide om, hvornår funktionen med at kunne afstemme banken med to posteringer til et bilag bliver “rullet ud”? Jeg har flere af den slags liggende, og det generer sådan en bilagsfacist som mig, at jeg ikke kan gøre rent bord 😉

 77. Hej Gitte

  Vi har desværre ikke lige et bestemt tidspunkt endnu. Det er dog et ønske vi har i fremtiden. Ind til videre råder vi til at bogføre de posteringer der faktisk er sket. Så er der 2 posteringer så registrerer man en faktura eller et køb betalt over 2 gange så den kan afstemmes 🙂

  De bedste hilsner
  Frederik Nielsen

 78. Hej Dinero,
  Det kunne være fantastisk hvis I laver en funktioner hvor vi kan trække en kvittering ind i bankafstemningen og så vi automatisk får lavet en postering/bogføring af bilaget tilhørende denne bank overførsel. Er det på vej i nærmeste fremtid.? Tusind tak for godt program.

 79. Hej Kristian

  Ja det er en super god ide og ret “next level” ift. automatisering. Vi kigger selvfølgelig på alle henvendelser med ideer og forslag. Det er dog ret svært at gøre på denne måde, da systemet skal kunne aflæse ret meget data ud fra en simpel postering. I Dinero arbejder vi ud fra, at der må være en løsning på alt, så det er klart noget vi kigger nærmere på. En tidshorisont kan jeg dog ikke give dig og vil ikke love for meget – men hold øjne og øre åbne 😊

  Og tusind tak for de rosende ord. Det sætter vi stor pris på! 💪🏼

  De bedste hilsner
  Lennart Højgård

 80. Det kunne være fedt, hvis man også kunne se saldoen på banken, så man har en form for kontrol på saldoen.

 81. Hej Christina

  Tak for din feedback. Det noterer vi 🙂

  De bedste hilsener

  Burim – Dinero support

 82. Ville være supert om I kunne sætte det op så at man kan modregne i faktura imellem virksomheder når afstemning skal laves – ellers står de nemlig som uafstemt hele tiden – ikke alverden – men dejligt hvis de kunne komme væk

 83. Hej Henrik

  Mange tak for dit feedback 😊

  Hvis du har bogført en betaling på en faktura, som du aldrig har betalt, men fået modregnet et køb, så er det forkert at bilagene er registreret betalt via bank.
  De skal slet ikke registreres betalt via bank, men udlignes via kassekladden.

  Hiv fat i vores chatsupport, så kan vi hjælpe dig med bogføringsdelen 🙏🏽
  Du må have en rigtig god dag!

  De aller bedste hilsner
  Sana – Dinero Support.

 84. Super fedt med bankafstemning!
  Er det mon en fejl at køb af Dinero Pro (som jo bogfører sig selv, eksempelvis #Regnskabsprogram – Dinero abonnement – Ordrenr. apdt56vxwk0c) ikke kommer op under Udbetalinger i Bankafstemning? Jeg har jo udgiften i netbank 🙂

 85. Hej Oscar
  det kan være du ikke har fået trykket registrer betaling på dit køb. prøv at kom på chatten så får vi set på det sammen 🙂

 86. Kunne være fest med en refresh-knap som hentede de nyeste data fra banken. Så jeg ikke skal vente til dagen efter med at afstemme.

 87. Hej Philip

  Mange tak for dit feedback! Det notere jeg.

  Du må have en rigtig god dag 🙂

  De aller bedste hilsner
  Sana fra Dinero Support

 88. Super lækkert med bankafstemning. Er desværre først blevet pro bruger for nylig så den fulde bankafstemning må vente til 2020. Jeg vil dog gerne foreslå at der kommer en søge funktion (kan jeg se at andre også foreslår) da det vil lette afstemningen.

 89. Hej Thomas 🙂

  Mange tak for dit feedback!

  Du kan sagtens afstemme din bank, også tidligere posteringer fra 2019, hvor du ikke har været PRO-bruger.
  Og at kune søge i bankafstemningen er prioriteret højt på to-do listen 🙂

  Du må have en rigtig god weekend 🙂

  De bedste hilsner
  Sana – Dinero Support

 90. Hej.
  Jeg har skrevet før, men gør det gerne igen!
  Det ville være så dejligt, hvis man i bankafstemningen kunne addere flere bankposter. Ind imellem bliver noget bogført samlet, men indbetalt af flere omgange. Så ville funktionen være genial!! 😉

 91. Hej Brian

  Vi er meget enige og det kommer også i næste version af vores bankafstemning! 😀

  Hvornår det bliver kan vi desværre ikke give nogen lovning på endnu. 😉

  De bedste hilsner
  Rasmus – Dinero

 92. Jeg har nogle posteringer der ikke bliver udlignet automatisk, da datoen i banken ikke matcher bilags datoen. Kun man gøre afstemning lidt “‘blød”, så der tillades en afvigelse på 3-4 dage?

 93. Hej Bo

  Lige nu så vil bilaget kun blive vist som forslag – Det tager jeg med videre som forslag 🙂

  Du må have en rigtig god dag 🙂

  De bedste hilsner
  Sana – Dinero

 94. Jeg ønsker at kunne koble flere posteringer i banken på samme bilag. Ligesom man kan sætte flere bilagsnumre på samme postering. Af og til kommer afregninger fra Nets ind i banken opdelt i flere små beløb, men er posteret som ét bilag i kasserapporten. Så bliver jeg nødt til rette i bilaget for at kunne afstemme banken…

 95. Hej Jesper,

  Vi noterer dit ønske. På nuværende tidspunkt er bankafstemningen i BETA-version, og der er derfor nogle ting, som ikke er mulige. Men tak for dit input. Det er guld værd, når vi skal videreudvikle bankafstemningen.

  Du må have en dejlig dag!

  De bedste hilsner

  Nicolai
  Dinero Support

 96. Hej, det er super fedt med bankafstemning, men jeg oplever dog at ikke alt det bogførte kommer med over så jeg kan matche det bogførte med bankkontoen. Det er ret irriterende og svært at holde overblik, da jeg hele tiden skal gå tilbage i bilagsoversigten, for at dobbelt tjekke.

 97. Hej Olivia

  Alt hvad du har bogført på bankkontoen kommer med i bankafstemningen.
  Har du bilag som ikke kommer med kan det skyldes:
  – At du er logget på en beholdning og bilagene er registreret betalt fra en anden beholdning
  – At du muligvis har fået registreret bilaget forkert.

  Vi vil meget gerne hjælpe dig med at se nærmere på det. Du kan hive fat i vores chat-support. Vi har åbent alle dage fra 9-22. Ellers kan du sende en mail til support@dinero.dk

  Du må have en rigtig god weekend 🙂

  De aller bedste hilsner
  Sana – Dinero Support

 98. Jeg har haft et par situationer nu, hvor en kunde er kommet til at betale en regning dobbelt, eller vores elendige bank har trukket et gebyr de ikke skulle. Derefter er pengene så tilbageført.
  Med andre kunne det være smart at kunne udligne to bankposteringer imod hinanden, så man ikke behøver bogføre rodet i regnskabet.

 99. Hej Jonas

  Ja, det kunne være super smart, hvis man kunne udligne 2 poster med hinanden i bankafstemningen 🙂

  Det er noget vi allerede har overvejet og kommer til at på i fremtiden.
  Du må have en skøn weekend! 🙂

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?