Spring til indholdet

Udgivet 02/11/2018

Vi gør bankafstemningen endnu bedre

Camilla Bengtsson

Tak for jeres feedback til bankafstemningen. Vi har fået overvældende god feedback, og vi glæder os til at udvide bankafstemningen med endnu flere fede funktioner

I starten af oktober lancerede vi første version af vores bankafstemning (beta). Vi har fået så meget ros og positiv feedback fra jer, og bankafstemningen er derfor også allerede blevet finjusteret ud fra jeres input. Så TAK for det 🙂

Vi har herunder samlet en liste af den feedback, som flest har skrevet om, og som vi allerede nu har skrevet på tegnebrættet.

Det arbejder vi allerede på:

 • Mulighed for at afstemme to transaktioner i banken med ét bilag i Dinero.
 • Finansbilag, hvor der er bogført flere linjer på banken (fx bogføring af løn med pension), bliver splittet ud i to posteringer i bankafstemningen.
 • Til dig, der har mere end én bankkonto: Hvis du har flyttet penge mellem dine egne bankkonti, kan du i dag kun afstemme posteringen på den ene bankkonto. Det får vi fikset, så du kan afstemme begge bankkonti.

Disse funktioner kommer på sigt:

 • Registrering af betaling for køb/salg direkte fra bankafstemningen.
 • Oprettelse af nye bilag direkte i bankafstemningen ud fra transaktionerne i din bank.

Har du feedback til bankafstemningen?

Har du fundet en fejl i bankafstemningen, eller har du feedback som ikke står ovenfor? Så hører vi meget gerne fra dig på [email protected]. På forhånd tak for din hjælp 🙂


31 kommentarer

 1. Bankerne har et (kort) tekstfelt til afstemning på kontoudtoget/kontooversigten. Fedt om man i Dineros visning af banktransaktionerne også kunne se dette felt også.

 2. Når man vælger flere Dinero-bilag til at matche en banktransaktion flyttes vælgeren automatisk over på “indbetalinger”. Vælgeren bør blive stående på den valgte type (“indbetalinger” eller “udbetalinger”) indtil man vælger en ny banktransaktion. (og bør i øvrigt flytte sig automatisk til “indbetalinger” hvis det er en positiv banktransaktion og “udbetalinger” hvis det er en negativ banktranskation.

 3. Jeg kan ikke se hele 2018 i min bankafstemning, kun dec og nov, hvordan kan jeg få det fulde overblik.
  I november måned havde jeg lignende problem, men ved at anvende Firefox i stedet for Safari som browser kunne jeg få det til at virke, men det hjælper ikke nu. Hvad kan jeg gøre.. ?

 4. Det ville være godt hvis man kunne se beskrivelsen på et finansbillag og ikke kun bilags nr.

 5. Fedt hvis man kan søge på beløb eller sætte rækkefølgen i beløbsstørrelse istedet for dato.

 6. det kunne være fint hvis bankafstemningen fangede når kunderne betaler med FI kort (som generer en sikkerhedskode bag ved regningsnummeret – så bankafstemningen ikke fanger dem pt).

 7. Mulighed for at afstemme flere bankposteringer med forskellige salg. F-eks ved brug af MobilePay MyShop kommer beløbene ind samlet for dagen, og nogle gange refunderes penge vha. mobilepay, og kunder betaler over to gange per. mobile pay. Det resulterer i at vi har flere bankposteringer mod samme salg. Og flere salg iøvrigt også – det gør det umuligt at afstemme på nuværende tidspunkt.

 8. Virkeligt en fedt med bankafstemning,
  jeg kan dog IKKE se alle de bankkonti som jeg har oprettet i Dinero?

 9. Jeg oplever, at dinero ikke altid får bankposteringer overført/læst/synkroniseret. Jeg er nødt til at fixe det, ved at slette forbindelsen mellem min bankkonto og dinero, og så oprette den igen.

 10. ved mobil pay er der ikke mulighed for at lade systemet med bankafstemning regulere for de 0,75 øre man betaler i gebyr

 11. Jeg synes at i burde udbygge funktionaliteten i jeres app bl.a. så man kan bruge Bank afstemnings funktionen fra appen. Men man burde også være i stand til at færdiggøre bogføringen fra appen. Så det hele er ordnet i et snuptag.

 12. Indlæs ikke afstemte posteringer i kassekladden : ville være fedt at kunne vælge dato interval.

 13. Hej alle

  Tusind, tusind tak for al jeres feedback til vores bankafstemning – det sætter vi kæmpe stor pris på! Vi har noteret jeres mange gode forslag til de næste versioner af vores bankafstemning.

  Vi har skrevet et blogindlæg om, hvad der kommer til at ske i Dinero i 2019 – herunder vores bankafstemning. Der står ikke så meget om bankafstemning, men kig under “Mobil”. Der kommer nemlig til at ske en super meget. Blandt andet kan man forvente, at der kommer forbindelse mellem mobil og bank, så du får besked hver gang der fx kommer en indbetaling på banken. I kan se indlægget her: https://dinero.dk/information/vi-er-klar-til-2019/.

  Til jer, der har oplevet udfordringer. Tag fat i os på [email protected] eller på vores chat, der har åben 9 -22, 365 dage om året.

  De bedste hilsner
  Theis,
  Dinero

 14. Det vil være brugbart hvis man kan matche indbetalinger og udbetalinger, der balancerer feks. når man har lavet en rettelse, og de to posteringer der går i 0 ikke fremgår af banken. tak

 15. Vi bruger zenegy til at køre løn. Der bliver fra dem automatisk lavet et PAY slip/finansbilag hvor A-skat og AM bidrag er oplyst, men vi kan ikke afstemme det i Dinero i bankafstemning. Er det muligt at afstemme bilag med flere bilagslinjer?

 16. Hej Maryann og Nicolai

  Tak for jeres kommentarer! Jeg svarer lige enkeltvis nedenfor :o)

  Maryann:
  Vi overvejer at give muligheden for det. Men omvendt skal de to ting også bogføres, hvis ret skal være ret. Så for at komme i mål kan du bogføre de to bilag.

  Nicolai:
  Jo, helt klart noget der bliver muligt på et tidspunkt.

  God dag til jer!

 17. Det kunne være godt hvis man kunne afstemme mere end en konto ad gangen. Jeg har feks to konto tilkoblet, en til moms og en til resten.

 18. Hej Mikkel

  Det er en super ide, men der skal du blot veksle imellem dine konti du er tilknyttet, og så kan du afstemme hver af dem 🙂
  Skriv endelig blot på chatten, så forklarer vi hvordan.

  Mvh.
  Carsten

 19. Når en kommune betaler, men ikke skriver faktura nummer. Så tænker jeg en mouse over på fakturaen t.h. vil kunne sikre at man udligner med den rigtige i afstemningen. For at undgå store uoverskuelige vinduer og for mange klik, tænker jeg at mouse over vil kunne give den fornødne information til hurtig at se at det i det mindste drejer sig om den rigtige kunde.

  Vi har samme udfordringer med flere konti ( EUR / USD/ m.v. og Mastercard. Så en let måde at sætte op så alle data synkroniseres vil være smart.

  Der er betalinger fra vores Quickpay betalingsløsning, hvor de sidste 4 ciffre er ordrenummer. Der kunne det være smart med en opsætning hvor man kunne vælge hvilke tal der er ordrenummer i strengen:

  ———-xxxx- og den så bruger det som ordrenummer at binde transaktionerne sammen med. Det vil kunne gøre det lettere.

  Ellers FEDT initiativ, og når den kan klare betalingerne også, så er vi ret langt…

  Fuld kraft fremad styrmand… Tak !

 20. Hej Carsten

  Tak for din feedback! Altid dejligt, at vi har noget at arbejde med. Det er noteret til ønskelisten :o)

 21. har to konti i bank – en alm og en mastercard konti, kun den almindelige bliver afstemt , kan det fixes?

 22. Hej Morten,
  Det skulle vi nok kunne finde ud af, såfremt det er en konto du har i banken, men vil anbefale du lige fanger os på chatten eller i en mail, så skal vi hjælpe dig videre med det 🙂

 23. Når jeg har lavet et bilag. Eller når jeg har opdateret et bilag, så bliver den ikke opdateret derinde.

 24. Hej. Jeg driver https://www.naturhandel.dk

  Jeg bruger løbende jeres bankafstemning… Jeg kunne virkeligt godt bruge at jeg kan slette de ting som jeg har taget stilling til så de ikke fremgår af bankafstemningen.

 25. Hej Mark
  Det burde sagtens kunne løses. hvis du har afstemt en ting på bankafstemningen kan du når de er sammenflettet trykke “afstem” også fjernes de fra din oversigt. Prøv at komme på vores chatsupport istedet for, så kan vi prøve at hjælpe dig med det der 🙂

  De bedste hilsner,
  Frederik Nielsen
  Dinero

 26. Hej Clemen

  Vi håber på at denne funktion kommer i fremtiden.
  I mellemtiden kræver det dog at man bogføre rigtigt. Så har man 2 bilag med én transaktion skal dette bogføres i kassekladden. Du kan eventuelt se denne her guide til det -> https://dinero.dk/support/registrere-betaling-flere-ad-gangen/

  De bedste hilsner,
  Frederik Nielsen
  Dinero

 27. Hvis man bruger kassekladen og klikker på “Importér ikke matchende posteringer fra bank(19)”, så hentes som forventet 19 posteringer. Disse 19 vedhæfter jeg bilag på og vælger de rigtige konti. Jeg bogfører dog ikke kladden. 2 dage senere. Står der så “Importér ikke matchende posteringer fra bank(22)”. Ah, der er kommet 3 nye posteringer. Nu klikker jeg på knappen og får 22 nye linier, selvom 19 af dem allerede er i kassekladden. Jeg havde forventet Dinero opdagede de eksisterende 19 linier jeg allerede havde importeret tidligere, men det gør den ikke. Det ville være lækkert hvis Dinero laver en “merge” med de eksisterende linier i kassekladden.

 28. Hej Christian
  Det er meget godt spottet og ikke lige noget vi har haft med i udviklingen. Jeg skal nok sørge for at tage det med videre som et forslag til fremtiden, så ser vi løbende på de ting som skal videre udvikles.

  De bedste hilsner,
  Frederik Nielsen
  Dinero

Skriv en kommentar

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?