Spring til indholdet

Udgivet 02/11/2018

Vi gør bankafstemningen endnu bedre

Camilla Bengtsson

Tak for jeres feedback til bankafstemningen. Vi har fået overvældende god feedback, og vi glæder os til at udvide bankafstemningen med endnu flere fede funktioner

I starten af oktober lancerede vi første version af vores bankafstemning (beta). Vi har fået så meget ros og positiv feedback fra jer, og bankafstemningen er derfor også allerede blevet finjusteret ud fra jeres input. Så TAK for det 🙂

Vi har herunder samlet en liste af den feedback, som flest har skrevet om, og som vi allerede nu har skrevet på tegnebrættet.

Det arbejder vi allerede på:

 • Mulighed for at afstemme to transaktioner i banken med ét bilag i Dinero.
 • Finansbilag, hvor der er bogført flere linjer på banken (fx bogføring af løn med pension), bliver splittet ud i to posteringer i bankafstemningen.
 • Til dig, der har mere end én bankkonto: Hvis du har flyttet penge mellem dine egne bankkonti, kan du i dag kun afstemme posteringen på den ene bankkonto. Det får vi fikset, så du kan afstemme begge bankkonti.

Disse funktioner kommer på sigt:

 • Registrering af betaling for køb/salg direkte fra bankafstemningen.
 • Oprettelse af nye bilag direkte i bankafstemningen ud fra transaktionerne i din bank.

Har du feedback til bankafstemningen?

Har du fundet en fejl i bankafstemningen, eller har du feedback som ikke står ovenfor? Så hører vi meget gerne fra dig på bankafstemning@dinero.dk. På forhånd tak for din hjælp 🙂


11 kommentarer

 1. Bankerne har et (kort) tekstfelt til afstemning på kontoudtoget/kontooversigten. Fedt om man i Dineros visning af banktransaktionerne også kunne se dette felt også.

 2. Når man vælger flere Dinero-bilag til at matche en banktransaktion flyttes vælgeren automatisk over på “indbetalinger”. Vælgeren bør blive stående på den valgte type (“indbetalinger” eller “udbetalinger”) indtil man vælger en ny banktransaktion. (og bør i øvrigt flytte sig automatisk til “indbetalinger” hvis det er en positiv banktransaktion og “udbetalinger” hvis det er en negativ banktranskation.

 3. Jeg kan ikke se hele 2018 i min bankafstemning, kun dec og nov, hvordan kan jeg få det fulde overblik.
  I november måned havde jeg lignende problem, men ved at anvende Firefox i stedet for Safari som browser kunne jeg få det til at virke, men det hjælper ikke nu. Hvad kan jeg gøre.. ?

 4. Det ville være godt hvis man kunne se beskrivelsen på et finansbillag og ikke kun bilags nr.

 5. Fedt hvis man kan søge på beløb eller sætte rækkefølgen i beløbsstørrelse istedet for dato.

 6. det kunne være fint hvis bankafstemningen fangede når kunderne betaler med FI kort (som generer en sikkerhedskode bag ved regningsnummeret – så bankafstemningen ikke fanger dem pt).

 7. Mulighed for at afstemme flere bankposteringer med forskellige salg. F-eks ved brug af MobilePay MyShop kommer beløbene ind samlet for dagen, og nogle gange refunderes penge vha. mobilepay, og kunder betaler over to gange per. mobile pay. Det resulterer i at vi har flere bankposteringer mod samme salg. Og flere salg iøvrigt også – det gør det umuligt at afstemme på nuværende tidspunkt.

 8. Virkeligt en fedt med bankafstemning,
  jeg kan dog IKKE se alle de bankkonti som jeg har oprettet i Dinero?

 9. Jeg oplever, at dinero ikke altid får bankposteringer overført/læst/synkroniseret. Jeg er nødt til at fixe det, ved at slette forbindelsen mellem min bankkonto og dinero, og så oprette den igen.

 10. ved mobil pay er der ikke mulighed for at lade systemet med bankafstemning regulere for de 0,75 øre man betaler i gebyr

Skriv en kommentar

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?