Har du en enkeltmandsvirksomhed eller PMV? Så kan Dinero lave din udvidede selvangivelse - SKATs deadline er d. 2 Juli kl 23:59 - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tilmeldte virksomheder: Sendte fakturaer: Online lige nu:

Regnskabsprogram til fotografer

Mange fotografer er glade for Dinero

En stor del af hverdagen som fotograf foregår på farten, og der er ikke mange timer ved skrivebordet. Med Dinero regnskabsprogram kan du uploade dine købsbilag direkte via vores app. Så undgår du krøllede kvitteringer og kan bogføre bilagene i ro og mag, når du har tid. Dinero er et regnskabsprogram til fotografer, og Dinero gør det nemt at bevare dit økonomiske overblik.

Du kan holde styr på din forretnings udgifter og indtægter og se, hvor meget du skal betale i moms ved næste momsafregning – og det hele endda både på vores app og på din computer. Det er bare et par af grundene til, at mange fotografer allerede benytter Dinero som deres foretrukne regnskabsprogram. Læs her, hvorfor ThisisME – Productions og Øzbek Video bruger Dinero.

Steffen Adrup Benné Petersen - ThisisME - Productions“Appen gør det muligt at lave regnskab på farten. Jeg kan registrere en betaling, når jeg kører over Storebæltsbroen, og skrive og sende en faktura, når vi drikker en afslutningsøl efter veloverståede optagelser. Og så bruger jeg den til at tage billeder af bilag og uploade dem automatisk til Dinero. Som de fleste kreative, har jeg tidligere haft krøllede kvittering hist og her. Ved at uploade kvitteringerne kan jeg bare smide alle mine kvitteringer ud.”

Steffen – Indehaver af ThisisME – Productions

Dinero gør det overskueligt at omdanne tilbud til faktura

Med Dinero kan du hurtigt og nemt sende et tilbud afsted, mens du har kundeaftalen frisk i hukommelsen. Når kunden accepterer tilbuddet, og opgaven er udført, er det ligetil at få omdannet dit tilbud til en faktura i Dinero – uden at du skal indtaste de forskellige informationer igen. Så bliver det vist ikke meget nemmere :-)

Hurtig og kompetent bogføringshjælp

Slip for tvivl og undgå rynker i panden, når du skal bogføre. Vi har udviklet et regnskabsprogram, der er støvsuget for uforståelig bogføringssnak og i stedet er fyldt med logik og lethed. Det gælder fx Dinero Crowd, som er din indbyggede revisor i Dinero.

Dinero Crowd hjælper dig med at placere udgiften på den rigtige konto. Samtidig sørger den for, at du får det rigtige skatte- og momsfradrag, og dermed bliver din bogføring så korrekt som overhovedet muligt – til glæde for både dig og SKAT :-)

Skulle der alligevel opstå situationer, hvor du bliver lidt i tvivl om, hvordan en udgift til en kameralinse skal bogføres, eller hvor i systemet du finder din resultatopgørelse, så er vores søde og dygtige supportere altid klar på at hjælpe dig i mål med dine udfordringer. De sidder klar alle årets dage fra kl. 9-22 – og her findes ingen dumme spørgsmål. På Trustpilot er vi nummer et i kategorien Regnskab – og vi går på arbejde hver dag for fortsat at være nummer et.

Integrationer i Dinero som gør din hverdag lettere

Dinero er også et oplagt regnskabsprogram til fotografer på grund af vores samarbejder med andre virksomheder. De er med til at gøre regnskab så nemt som muligt for dig.

Sebahattin Øzbek - Øzbek Video“Når jeg køber varer eller fx har tanket bilen, tager jeg er billede af kvitteringen, som bliver uploadet automatisk til Dinero. Herefter kan jeg bare smide kvitteringen ud, for den ligger allerede klar i systemet. På den må slipper jeg for at have en masse fysiske bilag.”

Sebahattin Øzbek – Indehaver Øzbek Video

Som fotograf har du mange private kunder. Vores MobilePay-integration kan gøre hverdagen for dig som fotograf lettere. Med den kan dine kunder betale dine fakturaer lynhurtigt med et swipe i deres MobilePay-app. Kunderne slipper dermed for bøvlet med NemID og lange kontooplysninger. På sigt betyder det hurtigere penge i kassen – og hvem kan ikke lide det? :-)

Vores integration med Mileage Book kan også give dig mere tid i din hverdag som fotograf. Med Mileage Book har kørselsregnskab aldrig været nemmere at lave. Her registreres dine ture nemt via gps, og du sparer masser af tid. Samtidig skal du ikke længere være bekymret for, om dit kørselsregnskab lever op til SKATs krav.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som fotograf. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din fotograf virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Læs her, hvorfor ThisisME – Productions og Øzbek Video bruger Dinero.

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding