Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tilmeldte virksomheder: Sendte fakturaer: Online lige nu:

Regnskabsprogram til frisører

Brug mindre tid på regnskab, og brug i stedet tiden på klipning, styling og glade kunder. Gør som dine kolleger, få Dinero regnskabsprogram i dag og oplev, hvorfor Dinero er et regnskabsprogram til frisører. Her kan du læse, hvorfor frisørsalonen Visions by Nicole & Michelle bruger Dinero.

Undgå at dit regnskab går i hårknuder

Vi har udviklet et program, der gør regnskabsføring til en god oplevelse for alle ikke-regnskabskyndige. Vi har gennemgået alle indviklede og uforståelige regnskabstermer med en tættekam og erstattet dem med et let og forståeligt hverdagssprog, som gør Dinero til det foretrukne regnskabsprogram blandt frisører.

Nicole - Indehaver af Visions By Nicole & Michelle“Dinero er væsentligt nemmere at gå til. Det er en kæmpefordel, at jeg bare skriver, om vi har købt kaffe eller blomster, så bogfører Dinero det selv. Man behøver ikke have styr på debet, kredit, forskellige konti, eller om man kan trække halv eller hel moms fra. Det sørger Dinero for at ordne. Jeg sparer en del tid i forhold til tidligere.”

Nicole – Indehaver af Visions By Nicole & Michelle

Fordyb dig i dit arbejde som frisør og få tid til at yde god service, alt imens Dinero tænker regnskab for dig. Med Dinero får du et regnskabsprogram, der tager dig i hånden og hjælper dig sikkert og let gennem dagligdagens bogføring.

Skal salonen fx opfriskes med smukke blomster, indtaster du bare “Blomster” i Dinero. Herefter bliver du spurgt, om blomsterne er købt til en ansat, til lokalerne, til videresalg eller til en forretningsforbindelse. Alt afhængigt af hvad du vælger, bliver købsbilaget auyomatisk bogført på den rigtige konto, og du får det rigtige fradrag for udgiften.

Slut med krøllede kvitteringer

Når du køber varer som fx livsstilsmagasiner til din frisørforretning, kan det være en udfordring at få gemt kvitteringer til senere bogføring. Tankerne er måske et helt andet sted, eller også skal det bare gå stærkt mellem to klipninger.

Men bare rolig: Med Dinero får du et regnskabsprogram, som er udviklet til dig som frisør og andre selvstændige i servicebranchen, hvor tid er en mangelvare. Vi har udviklet en smart og nem måde, så du kan gemme købskvitteringer. Med Dineros app kan du tage billeder af dine kvitteringer, hvorefter de bliver uploadet til dit regnskab – helt automatisk. Så bliver det ikke meget nemmere 🙂

Integrationer hos Dinero, der gør din hverdag som frisør lettere

I Dinero har vi integrationer med en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette dine bogføringsopgaver.

Er du bruger af en af vores booking intergrationer, kan du nemt få din omsætning bogført i Dinero. Med få klik, kan du let få indtastet dine ting inden på din booking intergrationer. Også bliver det automatisk overført til dit Dinero, så du slipper for alt besværet.

Hvis du er frisør og bruger Hairtools, kan du nu få overført dagens salg til Dinero. Ved at bruge Hairtools får du alt det, du skal bruge som frisør. Nemlig et komplet kassesystem og dertilhørende onlinebooking til dine kunder. Når du afslutter dagen, kan du i Hairtools nemt trække en fil ud, som kan importeres direkte i Dinero – og på den måde får du nemt overført dagens salg til Dinero 🙂

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som frisør. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din frisør virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Læs her, hvorfor frisørsalonen Visions by Nicole & Michelle bruger Dinero regnskabsprogram.

Høj kvalitet og glade brugere

Vores brugere har styr på deres regnskab, og det elsker de os for

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding