Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til køreskoler

Som kørelærer har du højst sandsynligt både masser af teoritimer, køretimer og køreprøver. Med Dinero kan du spare tid og få dit økonomiske overblik. Så får du mere tid med dine køreskoleelever.

tilbage

Regnskabsprogram til køreskoler

Dinero er perfekt til dig som selvstændig kørelærer. Du har masser af kunder, og regningerne kan hurtigt hobe sig op. Måske bruger du Excel – eller endda papir og pen. Hvis det er tilfældet, så gør dig selv en tjeneste og prøv Dinero af.

Bevar det økonomiske overblik

Med regnskabsprogrammet, Dinero, vil du hurtigt få et overblik over de regninger, du har sendt ud til alle dine køreskoleelever. Se hvilke regninger der er forfaldne og send en rykker med ét enkelt klik.

Gør ligesom: andre og brug Dinero til din forretning. Så får du tid til det der tæller for dig som kørelærer.

Bogføring med automatgear

Du skal bare skrive, hvad du har købt, så vælger Dinero automatisk hvordan bilaget skal bogføres.

I dette eksempel, kan du se hvor let du bogfører en parkeringsbillet.

Er din virksomhed er helt eller delvist momsfritaget? Så er det vigtigt at du læser denne guide, inden du går i gang med at bruge i Dinero.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?