Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til fysioterapeuter

Som fysioterapeut møder du mange mennesker, og det betyder mange fakturaer. Med Dinero regnskabsprogram har vi gjort det hele meget nemmere for dig.

tilbage

Regnskabsprogram til fysioterapeuter

Fysioterapeuter møder mange mennesker, og det betyder mange fakturaer. Med Dinero regnskabsprogram har vi gjort det nemt for dig. Du kan sende en faktura afsted på under 2 minutter, og du får automatisk dit økonomiske overblik, efterhånden som du bogfører dine bilag og fakturaer.

Få det økonomiske overblik i din hverdag

Du kan hele tiden bevare dit økonomiske overblik, holde styr på udgifter og indtægter. Du kan også se, hvor meget du skal betale i moms ved næste momsafregning.

Dinero gør regnskabsføring til en god oplevelse

Vi har udviklet et regnskabsprogram, der gør regnskabsføring til en god oplevelse uden forvirring og frustrationer. I Dinero er alle indviklede regnskabstermer blevet erstattet med et let forståeligt hverdagssprog, der gør regnskabsprogrammet til det foretrukne valg blandt mange iværksættere.

Med Dinero kan du fordybe dig i din virksomhed og tænke i produktive baner, hvor du er stærkest, alt imens programmet tænker regnskab for dig.

Booking

Hvis du mangler et program eller en service til at få kunder booket hos dig, eller du mangler at få dem integreret med Dinero. Så har vi en lang række booking systemer, som du kan integrere med.

Er din virksomhed er helt eller delvist momsfritaget? Så er det vigtigt at du læser denne guide, inden du går i gang med at bruge i Dinero.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Hvis du er i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig, kan du udfylde denne kontaktformular, så kontakter vi dig og hører om, hvad du har brug for, og vi fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?