Spring til indholdet

Udgivet 08/08/2017

Mere sikkerhed til din fakturaudsendelse fra Dinero med DMARC

Theis Jørgensen

Vi lever desværre i en tid, hvor vi ofte hører om forsøg på phishing. Nogle af dem lykkedes, mens andre mislykkedes. I Dinero har vi været udsat for et forsøg, der heldigvis mislykkedes!

Er du ikke helt med på, hvad phishing er? Du får lige en kort forklaring her. Det er når en svindler udgiver sig for at være dig, for at narre en godtroende modtager til at udbetale penge til vedkommende. De gør det fx ved at sende en falsk faktura, der er udstedt fra det, der kunne være dit firma. Fakturaen afsendes fra et falsk @dinero.dk domæne.

Vi vil gerne slå et slag for, at dem der gør forsøget, mislykkedes!

DMARC er sat i søen

Derfor har vi nu sat DMARC i søen. DMARC er en service, der er med til at sørge for at sikkerheden er i top på fakturaafsendelser fra @dinero.dk domænet. Hvis en svindler forsøger at sende en falsk faktura fra et falsk @dinero.dk domæne, sørger DMARC for at denne mail ryger direkte i papirkurven hos modtageren. Den falske faktura vil aldrig blive set af modtageren og dermed mindskes risikoen.

Vi er de eneste, der kan sende mails fra @dinero.dk domænet. På den måde gør vi vores allerbedste for at phishing IKKE kan ske fra et @dinero.dk domæne.

Mange store virksomheder anvender DMARC. Blandt andet Danske Bank, LinkedIN, Netflix og mange andre.

Hvad betyder det for dig?

I din daglige brug af Dinero betyder det ikke noget. Du skal udsende fakturaer helt som du plejer.

Det betyder til gengæld, at du og dine kunder er blevet endnu mere sikret mod disse angreb.

Dog skal du ikke opsætte automatiske e-mail forwards (til fx din bogholders e-mail), så det ser ud som om, at afsender er @dinero.dk. En forward bryder nemlig med DMARC’en, hvilket betyder, at de havner direkte i papirkurven hos modtageren.

DMARC er sat i søen for din egen sikkerhed. Vi håber, du tager godt i mod det 🙂


Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?