Spring til indholdet

Udgivet 10/01/2019

Nyhed: Kortbetaling direkte i Dinero

Jannik Lindestrøm

Jeg er helt vildt glad for at kunne præsentere dig for en helt ny integration: Nu kan dine kunder betale dine fakturaer med betalingskort.

Integrationen kan bruges uanset, om du har Dinero Pro eller Dinero Starter.

Hvis du vælger at bruge funktionen, får du et lille betalingslink i din faktura. Det kan din kunde klikke på, indtaste kortoplysninger, og så er pengene på vej til dig. Så simpelt er det 🙂

Fordelene ved kortbetaling

Der er en række fordele ved at bruge kortbetaling. Dem har vi listet nedenfor.

Automatisk bogføring

Når din kunde har brugt kortbetaling til at betale din faktura, registreres betalingen i Dinero automatisk. Faktisk bogføres hele betalingen fuldstændig automatisk. Du sparer altså tid.

Du får dine penge hurtigere

Logikken siger, at jo nemmere det er for din kunde at betale, desto hurtigere får du dine penge i kassen. Og jo før du har pengene i kassen, desto før kan du bruge pengene til indkøb, investeringer, markedsføring eller noget helt fjerde.

Vælg til – eller vælg fra

Når du bruger integrationen, kan du med ét enkelt klik på hver enkelt faktura vælge, om du ønsker at tilbyde din kunde kortbetaling.

Det er altså frivilligt og nemt at vælge, om du ønsker at tilbyde kortbetaling hver eneste gang eller kun på udvalgte fakturaer.

Nemmere for din kunde

Dine kunde slipper for at skulle rode rundt med NemID, netbank og lange kontonumre, når din faktura skal betales. Det bliver altså nemmere for din kunde at betale. Dét er god service overfor din kunde.

Så nemt kommer du i gang

Det kræver kun ganske få klik, og så kan du tilbyde dine kunder kortbetaling.

  1. Log ind i Dinero.
  2. Tryk på det lille tandhjul (indstillinger) øverst til højre -> Add-ons og integrationer.
  3. Læs og accepter betingelserne.
  4. Vælg den bankkonto i Dinero, som du ønsker at udbetalingerne fra Yourpay skal bogføres på.
  5. Tryk på “Start Yourpay integrationen”, og du kan med det samme modtage kortbetalinger på dine fakturaer (det sker helt automatisk).
  6. Yourpay kontakter dig på mail og telefon for at sikre, at du er kommet godt fra start.

  1. Jeg må desværre konstatere at jeres løsning med yourpay fungerer ekstremt dårligt. Yourpay systemet virker som om de manuelt sidder og laver overførslerne og det sker først når man rykker for dem. Sidste uge havde vi +10.000 kr som bare sidder hos yourpay uden udbetaling. Så må man rykke dem og der er altid en eller anden fejl, som de beklager meget, men det sker bare igen og igen

Skriv en kommentar

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?