Spring til indholdet

Ordblinde Jesper hjælper andre ordblinde

Placeholder billede til bloggen

I 2013 startede Jesper Petersen ordklar.dk. I dag anbefaler han Dinero til andre ordblinde, der vælger at blive iværksætter

Jesper Petersen havde allerede opbygget flere hjemmesider fra bunden. Men det var først i november 2013, at hans iværksættereventyr for alvor tog fart. Han så en niche, som ingen andre havde opdaget.

– Der manglede en undervisningsportal for ordblinde. Der fandtes sider for ordblinde, men de var skrevet i til tider uforståelige fagtermer. På ordklar.dk kan brugerne blandt andet finde hjælpeprogrammer, fx staveprogrammer, og videoguides, der er lette at forstå, hvor jeg blandt andet forklarer parentesreglerne, minusreglerne og forskellen på navneord og tillægsord, siger Jesper.

Jesper er selv ordblind, men har med hårdt arbejde og en tro på egne evner forbedret sine staveevner, så han i dag selv laver guides til andre ordblinde, og ordklar.dk er gået hen og blevet et sjovt studiejob, mens han læser op på nogle fag.

– Jeg har været så ordblind, at jeg ikke kunne skrive en mail eller en statusopdatering på Facebook. Når jeg lægger noget på Facebook nu, mangler der nogle gange et bogstav, men det ødelægger jo ikke forståelsen. Hvis man virkelig brænder for noget, skal man nok opnå det. Det er et spørgsmål om tid og vilje. Jeg skal nok ikke have en universitetsuddannelse, men mit største mål er at komme ind på datamatikeruddannelsen indenfor det næste år.

Har brugt Dinero helt fra starten

Han har brugt Dinero stort set siden virksomheden startede, og han er især begejstret for Dinero Crowd, som er Dineros indbyggede revisor. Dinero Crowd placerer selv udgifter på den rigtige konto og sørger for det rigtige skatte- og momsfradrag – og er dermed med til at give et så retvisende regnskab som muligt.

– Det er fedt, at hvis jeg er ude at spise med en forretningspartner, så skriver jeg bare ’mad’ i Dinero Crowd, og så finder den selv ud af hele. Der er ikke en masse fagtermer, og det er enkelt og ligetil. Jeg skal ikke selv have styr på reglerne, siger Jesper.

Han har også stor ros til Dineros support, som er åbent fra kl. 9-22 hver dag året rundt. Dem har han haft fat i flere gange, når der pludselig er opstået et spørgsmål til regnskabet.

– Det har stor betydning, at supporten har åbent så længe, som den har. Mange virksomheder på nettet har åbent fra kl. 10-18, og der er folk jo på arbejde. Med Dineros åbningstider er der mulighed for, at man kan få hjælp, uanset om man arbejder om dagen eller om natten. Det er enormt fedt, siger Jesper.

Ordblinde kan sagtens

Han forstår godt, hvis andre ordblinde er nervøse ved tanken om at springe ud som selvstændig. Men med Dinero er regnskabsføring ifølge Jesper i hvert fald ikke en hindring.

– Man får ikke kastet alle mulige fagtermer i ansigtet, og det gør det nemmere for ordblinde at være med. Jeg glæder mig altid med at arbejde med Dinero – det er virkelig value for money.

Henrik Alexandersen
Henrik er kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Fra sit skrivebord knokler han hver dag for at fortælle de gode historier til såvel Dinero-brugere som verden udenfor på en måde, så vi alle kan læse med.

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?