Spring til indholdet

Tæpper fra Nepal bogføres i Dinero

Placeholder billede til bloggen

Mathias Smedemark Kristiansen er ejer af to webshops – og så er han Dinero-bruger

I april 2014 åbnede den dengang 23-årige Mathias Smedemark Kristiansen virksomheden Una Living – en webshop, der sælger kugletæpper fra Nepal.

– Jeg har altid haft lyst til at starte noget, og så kedede jeg mig nok lidt på det tidspunkt og manglede en udfordring. Jeg havde nogle år tidligere rejst rundt i Nepal og set uldtæpperne. På et senere tidspunkt arbejdede min far frivilligt på et børnehjem i Nepal, og han tog et tæppe med hjem. Jeg tjekkede, hvilke konkurrenter der var på markedet. Der var to, og jeg tænkte, at dem kan jeg godt slå – og så var jeg sådan set i gang, siger Mathias.

Mathias Smedemark Kristiansen

Herefter sendte han 70.000 kroner til Nepal – og et par måneders nervepirrende venten gik i gang. Heldigvis kom tæpperne frem. I dag kører forretningen, og i maj 2016 købte han konkurrenten Ruggit.

Har brugt Dinero fra starten

Mathias har brugt Dinero siden Una Living slog dørene op for første gang. Han er særligt begejstret for Dinero Crowd, som er Dineros indbyggede revisor. Dinero Crowd placerer selv udgifter på den rigtige konto og sørger for det rigtige skatte- og momsfradrag – og er dermed med til at give et så retvisende regnskab som muligt.

– Det er nemt at bogføre købsbilag. Man skriver bare, hvad man har købt, så ved den selv, hvilken konto udgiften skal placeres på, siger Mathias.

– Det første år brugte jeg gratisversionen af Dinero, derefter opgradede jeg. Det er jeg glad for, for man får mange fordele ved det. Jeg kan godt lide, at programmet er simpelt at arbejde med, nemt at finde rundt i, brugervenligt, og man får meget hjælp. Jeg bruger vel en halv dag om måneden på regnskab, og det er ikke meget.

Med appen i Marokko

Mathias har også installeret Dineros app på telefonen, og den blev for ganske nyligt brugt flittigt.

– Jeg var på forretningsrejse i Marokko for at finde en masse fine tæpper dernede, og jeg endte med at finde to leverandører. Her tog jeg billeder af kvitteringerne, og så ligger de klar på computeren, så jeg kan trykke de sidste oplysninger ind. Det fungerer rigtig godt – og så er ens pung ikke fyldt med kvitteringer.

Besøg Ruggit og Una Living:

Ruggit:
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Una Living:
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Læs mere om hvordan Dinero Regnskabsprogram kan hjælpe din webshop

Klik her og få en gratis konto

Henrik Alexandersen
Henrik er kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Fra sit skrivebord knokler han hver dag for at fortælle de gode historier til såvel Dinero-brugere som verden udenfor på en måde, så vi alle kan læse med.

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?