Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Terapeut Booking

X

Bedøm integration

Før musen over stjernerne - og klik for at bedømme integrationen.
Emailen er ikke tilknyttet Dinero Pro og har ikke en API-nøgle, derfor kan du ikke rate integrationen.
Baseret på 8 anmeldelser Bedøm denne integration
Tilbage til oversigten

Hos Terapeut Booking håndtere vi persondata for mere end 15.000 terapeuter og klinikker i mere end 10 lande. Det har sine forventninger til os og vi sætter stort fokus på sikkerheden omkring håndteringen af dine persondata. Alt hvad du gemmer på vores servere opbevares krypteret indenfor landets grænser. Med et abonnement i Terapeut Booking får du:

  • Sikker håndtering af følsomt data.
  • En gratis integration til Dinero.
  • Et værktøj til online booking, journalisering og din kalender.
  • Afsendelse af beskeder mellem dig og din klient i en sikker krypteret forbindelse.
  • Gratis afsendelse af påmindelses-sms’er til dine klienter.

Udover alt dette, er vi heldige at vi har et simpelt og moderne design er nemt at bruge.

Det er super nemt at sætte op

Du kan hoppe ind på www.terapeutbooking.dk og nemt sætte en konto op på 2 minutter. Herefter kan du gå til menuen “Apps” og oprette din forbindelse med Dinero. Herefter vil Terapeut Booking synkronisere alle dine klienter, ydelser og fremadrettede faktura med Dinero. Det eneste du skal er, at aktivere appen.

Hvis du vil have en mulighed for at teste alt dette i en demo er det bare at hoppe ind på siden www.terapeutbooking.dk og skrive dig op. Du kan også sende supporten en mail på kontakt@terapeutbooking.dk og så skal vi nok sørge for du kommer hurtigt og godt fra start.

Slip for alt det administrative arbejde i hverdagen og benyt Terapeut Booking med Dinero.

Terapeut Booking gør det nemt og simpelt for selvstændige behandlere at administrere deres praksis. Mere end 5.000 danske terapeuter bruger programmet bl.a. til journalføring, SMS-påmindelser, online-booking, kalenderadministration, eventhåndtering og klient-login.

Så smart er det

Bookingsystemet snakker sammen med Dinero, og det betyder, at du kan fakturere dine klienter direkte fra din kalender. Med integrationen til Dinero behøver du ikke bruge tid på manuelt at oprette fakturaer hver gang, du har haft en klient. Du skal ikke ikke lave dobbeltarbejde mere da systerme snakker sammen.

Sådan forbinder du Terapeut Booking og Dinero

For at forbinde de to systemer skal du logge ind på din Terapeut Booking-konto og gå til “Indstillinger” –> “Apps” og følge instruktionerne. Det tager ikke mere end 5 minutter. Login finder du på system.terapeutbooking.dk.

Læs mere på www.terapeutbooking.dk eller skriv en mail til kontakt@terapeutbooking.dk. Du kan også altid følge dem på Facebook eller læse deres egen information om Terapeut Booking + Dinero på deres blog.

 

 

Sidst opdateret: 05/10/2018
Passer til Virksomhedstypen:
  • ApS
  • A/S
  • I/S
  • Enkeltmands
  • Andelsselskab
Kategori
Betalinger Booking Indberetninger