Integration til Pento

Undgå manuelle indtastninger og fejl med automatisk bogføring i Dinero efter hver lønkørsel.

Pente logo blå

Anmeldelser

()

For support kontakt hej@pento.dk

Om Pento

Pento er et moderne lønsystem, som gør det mere simpelt for bogholdere, revisorer og direktører at administrere den månedlige løn. Det gør de ved at effektivisere og automatisere en række manuelle rutiner, som førhen har været store tidsrøvere. Dermed bliver der mere tid til det, der kan drive din virksomhed fremad.

Pento samarbejder med Dinero

Én af de rutiner, der er blevet automatiseret er, at lønnen automatisk bogføres i Dinero efter hver lønkørsel. Herved undgår du at spilde tid på unødigt dobbeltarbejde i to adskilte systemer, og samtidig reducerer du risikoen for fejlindtastninger. Udover det tilbyder Pento:

 • Automatisk indberetning af løn
 • Integrationer af andre systemer – heriblandt Dinero
 • Automatisk bogføring i Dinero efter hver lønkørsel
 • Lønkørsel i 4 simple step
 • Brugervenligt design
 • Support på under 2 minutter
 • Automatisk indberetning af skatter, ATP og ferie.

Nem opsætning

Pento er et lønsystem, som er anvendt af adskillige eksisterende Dinero kunder. Opsætningen er; simpel og nem at forstå. Klik her for at oprette dig hos Pento. I opsætningen skal du gøre følgende:

 1. Vælg Integrationer i højre siden af topbaren
 2. Vælg Integrer med Dinero
 3. Et modal åbner, hvor du skal angive dit Dinero virksomheds-ID og Dinero API-nøgle.
 4. Dinero virksomheds-ID finder du ved at logge ind til Dinero, og gå ned til bunden af skærmen. Kopier dit Dinero virksomheds-ID og sæt det ind i Pento.
 5. Dinero API-nøgle skal du generere i Dinero. Ved at klikke på Hjælp til at finde din API-nøgle bliver du guidet til Dinero, hvor du kan generere API-nøglen ved at trykke Ny API-nøgle. Giv API-nøglen en beskrivelse (Fx Pento) og tryk Opret API-nøgle.
 6. Du har nu genereret din Dinero API-nøgle, som du kan kopiere direkte ind i Pento.
 7. Vælg Integrer med Dinero. Din virksomhed er nu integreret mellem Pento og Dinero, og du har nu mulighed for at ændre i kontoplanen, hvis ikke du bruger standardplanen opsat af Dinero.
 8. Din Kassekladde for lønkørslen vil herfra automatisk blive sendt til Dinero, i forbindelse med din lønkørsel i Pento.

Se evt. denne video, der viser dig præcist, hvordan du sætter det op:

Inddrag medarbejderne

En fordel ved Pento er, at den enkelte medarbejder gives mulighed for at tilgå og ændre egne løndata efter behov. Det gør, at den enkelte medarbejder kan skabe et bedre overblik over sine lønforhold.

Læs mere om hvad vi kan gøre for jer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram