Spring til indholdet

Alt dette lavede vi i 2018

Først og fremmest vil jeg gerne ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul 🙂

Tak, fordi du bruger Dinero. Det betyder alverden for både mig og hele holdet bag Dinero, som går på arbejde hver eneste dag for at gøre din Dinero-oplevelse bedre og for at opfinde nye funktioner, som gør det lidt lettere at lave regnskab.

2018 har været et forrygende år. Og det har været fedt at kigge tilbage på alle de nye funktioner og forbedringer, som vi har lanceret i løbet af året. Hvis du vil have det lynhurtige, forkromede overblik, så læs mere nedenfor.

Momsfri Dinero

Momsfri Dinero er perfekt til blandt andet foreninger, PMV’er og iværksættere, der har en omsætning på under 50.000 kroner. Hvis du ikke selv skal bruge den momsfrie version af Dinero, er den måske relevant for din datters fodboldklub, din søns håndboldhold eller en helt tredje, som du eller din familie er i berøring med i dagligdagen. Læs mere her.

Dinero Løn

Med Dinero Løn kan du lave en gratis lønseddel hver eneste måned. Dinero Løn er resultatet af et godt samarbejde med løneksperterne fra DataLøn, der ligesom Dinero er en del af Visma-familien. Den funktion er vi meget stolte af. Læs mere her.

Bankafstemning

Set med brugernes briller var bankafstemning nok årets højdepunkt i Dinero. Det har været efterspurgt af mange Dinero-brugere, som ønsker at få bedre styr på deres regnskab. Læs mere her.

Den lange liste

Vi har lavet et utal af nye funktioner og forbedringer i det forgangne år. Nogle er måske blevet glemt i farten, men nedenfor kan du i hvert fald se langt størstedelen af de nye funktioner og forbedringer, som vi diskede op med i 2018.

Nye apps

Vores to gode appudviklere, Jacob og Alex, har knoklet med de helt nye apps til Android og iPhone. De startede fra 0 med helt nye kode og nyt design.

De nye apps er gjort fuldstændig klar til fremtiden, og vi glæder os til at lancere nye funktioner, så dit regnskab bliver endnu mere mobilt.

Nu kan du downloade de nye apps! Appen til iPhone finder du her, og hvis du er til Android skal du klikke her.

Til sidst vil jeg bare ønske dig en rigtig glædelig jul.

Tak, fordi du bruger Dinero 🙂

Martin Thorborg
Martin er medstifter af Dinero, hvor han sidder i direktørstolen. Han er et kendt ansigt på den danske iværksætterscene med en række succes-startups i bagagen – erfaringer, han i øvrigt deler ud af gennem foredrag rundt i landet.

5 kommentarer

 1. Jeg savne en liste, hvor jeg kan trække omsætning fordelt på kunder/periode

 2. Hej Peter

  Tak for din kommentar! Det er altid dejligt med forslag så vi ikke bliver arbejdsløse :o)

  Jeg har noteret dit forslag til vores ønskeliste.

  God dag!

  De bedste hilsner
  Theis,
  Dinero

 3. Spørgsmål – der er kommet nyt design og det er ok, men jeg ikke pludselig ikke finde 2018, 2017 regnskaberne? er de væk?

 4. Hej Peter

  Dejligt du synes designet er godt – vi har også gjort os umage 🙂

  Regnskabsåret kan du skifte på menuen til venstre ved eksempelvis at klikke på “regnskabsår 2019”.

  Hav en rigtig god dag!

  De bedste hilsner
  Lennart
  Dinero

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?