Revisor- og bogholderadgang

Din revisor eller bogholder har direkte adgang til dit regnskab, så det bliver nemmere for jer begge i hverdagen. Han kan selv lave udtræk af alle de data og bilag, han har brug for i forbindelse med dit regnskab

Revisor- og bogholderadgang med Dinero Regnskabsprogram

Revisor- og bogholderadgang i Dinero

Giv din revisor direkte adgang til regnskabet og alle bilag

  • Hurtig og nem oprettelse og adgang
  • Direkte adgang til dit regnskab
  • Revisor kan selv lave alle udtræk

Giv direkte adgang med vores revisor- og bogholderadgang

Med de mange funktioner og integrationer i Dinero kan du klare meget af regnskabet selv. Mange sætter dog pris på at have en revisor eller bogholder til at hjælpe med fx moms – og spørge til råds en gang imellem. Har du ikke en lige nu? Så find en på vores liste med lokale revisorer, som allerede kender Dinero.

Din revisor skal som regel bruge forskelligt materiale i forbindelse med dit regnskab. Hvis du har Dinero Pro, kan revisoren selv finde alle relevante materialer. Du skal bare give adgang til din revisor og bogholder. Hvis revisoren allerede har en konto, tager det ikke mere end et minut eller to – så er der adgang.

Med revisor- og bogholderadgang kan han fx selv finde:

Hvis han ikke har adgang, kan du invitere din revisor eller bogholder til Dinero. Revisor- og bogholderadgangen er selvfølgelig gratis, så de ikke skal betale for at få lov til at hjælpe dig.

Du skal bruge flerbrugeradgang, hvis du vil give andre brugere adgang til dit regnskab. Det kan være medejere eller ansatte, der fx skal kunne fakturere eller bogføre.

Adgang har også flere fordele for revisorer og bogholdere

Er du revisor eller bogholder og vil have adgang til dine kunders regnskaber i Dinero? Sådan får du adgang, så du kan hjælpe dine kunder med bogføringen. Og du skal selvfølgelig ikke betale en rød reje for adgangen.

Når du er på Dinero som revisor eller bogholder, bliver du synlig hos en masse potentielle kunder. Når de leder efter en professionel til at hjælpe med fx årsregnskab eller moms, viser vi en samlet liste, hvor brugerne kan søge på blandt andet navn, by og postnummer. 

Det sparer dig også for en masse tid, at du har direkte adgang til dine kunders regnskab. Så kan I se det samme, og du kan hjælpe, når der er behov for det, uden at skulle tænke på blandt andet GDPR. Du kan også selv lave alle de nødvendige udtræk – fx alle posteringer.

Vores simple og hurtige interface gør det også nemt for professionelle at arbejde i systemet. Men du behøver ikke tage vores ord for det – i stedet kan du fx læse revisorudtalelser om Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram