Spring til indholdet

Sidst opdateret: 15/08/2019

Braintree

Braintree tilbyder betalingsløsninger til virksomheder. Hos dem kan man acceptere betalinger på ens webshop/website og gennem app. Braintree er ejet af Paypal, som derfor er en betalingsmulighed, gennem denne betalingsløsning. Desuden er det muligt at modtage bl.a. Visa-kort og Mastercard.

Hvad er Braintree?

Braintree er en platform der gør det nemmere at acceptere betalinger i din app eller på dit website. Fra one-touch betalinger til modtagelse af udenlandsk valuta, har de alt der er nødvendigt til at modtage betalinger.

Hvem kan bruge det?

Alle typer af virksomheder bruger Braintree som betalingsløsning, lige fra garage startups, non-profit organisationer til nogle af de største onlineretailers.

Hvilke typer af betalinger accepteres?

Med Braintree kan du acceptere PayPal, Apple Pay, Android Pay, samt de fleste kredit og debit kort, herunder Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, and Diner’s Club.

Hvorfor skal man vælge Braintree?

De stiller selv følgende 4 hovedpunkter op for hvorfor man skal vælge dem som betalingsløsning:

  • Højere konverteringsgrad: Gør det nemmere for dine kunder at købe med innovative betalingsløsninger for web og mobil.
  • Forøg din effektivitet: Tager sig af betalingerne så du ka fokusere på kernen i din virksomhed og strømline dine forretningsgange.
  • Udvid dit Reach: Nå flere kunder/købere på flere markeder og lande.
  • Nedsæt risikoen og hold betalingsdata sikkert: Få en partner der hjælper dig med at bekæmpe svindel/bedrag, holder data compliant.

Se mere om Braintrees produkter her

  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?