Spring til indholdet

Sidst opdateret: 03/05/2019

Mastercard

Mastercard er en meget kendt betalingsvirksomhed og betalingskortudbyder. Deres betalingskort kan både fås som debit- og kreditkort.

Hvad er Mastercard?

Mastercard er en international betalingsvirksomhed og betalingskortudbyder, som er til stede i over 210 lande og formidler transaktioner i mere end 150 forskellige valuta. De tilbyder både kredit- og debetkort.

Hvilke typer kort tilbydes der i Danmark?

Udbuddet af Mastercards er stort og varierer fra bank til bank. Dette både på privat- som erhvervssiden. Et kort som MasterCard Platinum er eksempelvis et kort der går meget igen.

I Danmark producerer NETS betalingskortene og kun med den kontaktløse funktion. Dette betyder at betalingskortene, blot kan bruges ved at holde dette over terminalen.

Begge typer af betalingskort gælder i både ind- og udland. I modsætning til et Visa/Electron betalingskort er der ikke dækningskontrol på hvilket betyder at beløbet kontrolleres mod saldoen ved køb og hævning.

Maestro

Maestro ejes af Mastercard og er et kort til betaling eller kontanthævning. Med et Maestro er der dækningskontrol på kortet.

Mastercard 3D SecureCode

3D SecureCode er en sikkerhedsforanstaltning man kan sætte på sit betalingskort. I Danmark er NETS som kortudbyder med til at tilbyde denne mulighed.

  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?