Sådan afslutter du et regnskabsår

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Når du skal afslutte et regnskabsår, skal du klikke på Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) → Regnskabsår

Billede som viser overblikket i Dinero hvor der er trykkes på Indstillinger og Regnskabsår

Herefter vælger du at afslutte regnskabsåret ud for det pågældende regnskabsår:

Skærmbillede som viser man skal klikke på Mere ud for et regnskabsår og så trykke på muligheden Afslut Regnskab

Bemærk, at du ikke kan afslutte et regnskabsår, hvis de forrige regnskabsår stadigvæk er åbne. Det vil sige, at de forrige regnskabsår skal afsluttes først.

Tips & bonusinfo

• Du kan maksimalt have 10 aktive regnskaber.
  • Efter et regnskabsår er afsluttet, kan det i nogle tilfælde annulleres, fx hvis du ikke har mere end 10 aktive regnskabsår. Du skal dog annullere regnskabsårene i omvendt kronologisk rækkefølge.
  • Du annullerer afslutningen af et regnskabsår samme sted, som du afslutter det. Når du har afsluttet et regnskabsår, så kan du stadig godt bogføre i regnskabsåret, du får dog en advarsel, hver gang du prøver.
  • Bemærk, at når du afslutter et regnskabsår, så vil forfaldne fakturaer i det afsluttede regnskabsår ikke fremgå i overblikket.

Læs mere om, hvad et regnskabsår er her.