Søger...

Øv! Der var ingen artikler, der matchede din søgning.

Dinero Total – Hvilke virksomheder kan vi ikke hjælpe (lige nu)?

 • Læsetid: 4 minutter

 • Sidst opdateret 08/06/2021


Dinero Total skal til være en fantastisk oplevelse for vores brugere. Og for at kunne levere det, har vi valgt at lægge ud med enkeltmandsvirksomheder, som har enkle regnskaber.

Det betyder også, at vi endnu ikke kan tage højde for en række virksomheder og specifikke faktorer i visse brugeres regnskaber, som vi lige nu ikke kan tage højde for – og i disse tilfælde henviser vi til Dinero Pro.

Vi skal altså nok give dig besked – men vil du tjekke op selv, kan du se listen over faktorer, som vi lige nu vi ikke kan håndtere i Dinero Total.

 1. På nuværende tidspunkt kan vi ikke hjælpe selskaber.
  Det kan vi på sigt, når vi mener, vores maskiner og bogholdere er trænet godt nok til det.

 2. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke tage folk med splitmoms/lønsum om bord, da det skal bogføres, beregnes og indberettes på en specifik måde.

  Vores maskiner og bogholdere er ikke gearet til at tage højde for det lige.

  Hvis du er normalt momsregistreret eller fuldt ud momsfritaget kan vi dog få dig ombord på vores total løsning allerede 🙂

 3. Har du en webshop, er kravet til din regnskabsløsning formentlig for stort til, at vi kan tage dig ombord i Dinero Total lige nu.

  I de fleste tilfælde vil vi derfor i de fleste guide dig i en anden retning lige nu.

  Har du en meget lille webshop og en løsning, der bogfører alle salg, gebyrer og indbetalinger på din bank for dig, vil vi i få tilfælde godt kunne få dig ombord.

 4. Hos nogle virksomheder er der brug for leasing af bil.

  Der findes flere forskellige typer af leasing på flere forskellige typer af plader på bilen.

  I alle tilfælde vil vi på nuværende tidspunkt ikke kunne håndtere virksomheder, som anvender finansiel leasing – altså leasing, hvor bilen efter endt leasingperiode ejes af virksomheden.

  Det er udelukkende leasing, hvor bilen leveres tilbage til forhandler, også kaldet operationel leasing, som Dinero Total kan hjælpe med lige nu.

 5. Vi kan pt. ikke håndtere VSO (virksomhedsskatteordning) eller kapitalafkastningsordning med Dinero Total.

  Det er heller ikke noget, vi i den nære fremtid regner med at kunne understøtte.

 6. Har du medarbejdere?

  Som udgangspunkt tager vi ikke din virksomhed ombord, hvis du har medarbejdere. Det skyldes, at vi ikke afstemmer lønkonti for virksomheder endnu.

  I enkelte tilfælde kan vi se igennem fingre med det, hvis du har en integrationsløsning, der ikke kun bogfører dine lønsedler automatisk, men også dine udbetalinger til a-skat, am-bidrag samt ATP.

 7. Vi understøtter kun, at du har én bankkonto i din virksomhed, som du anvender til den daglige drift.

  I nogle tilfælde kan vi dog godt håndtere, hvis du har en opsparingskonto, som du anvender i ny og næ. Det skal dog aftales med din Dinero-bogholder.

 8. Selvom du overholder de første syv punkter, kan der være særtilfælde ved netop dit regnskab, som gør det for komplekst til vores bogholdere og maskiner at håndtere på nuværende tidspunkt.

  Det kan fx være:

  • Et stort varelager, som der skal tage højdes for
  • Mange kontante betalinger i virksomheden
  • Ejerskab af ejendomme og udlejningsvirksomheder
  • Papegøjepladder på din bil
  • Gammelt regnskab som skal rettes op, før vi tør fortsætte bogføringen

  Ovenstående eksempler vil vi vurdere fra sag til sag – alt sammen for at sikre, at vi rent faktisk kan leve op til den service, vi gerne vil give!

Kan du ikke genkende sig selv på listen her, kan vi med stor sandsynlighed få dig ombord på Dinero Total! Skriv dig op til Dinero Total her, og lad os tage en snak!

Er du en af dem, som vi med sikkerhed endnu ikke kan få på vores Total-løsning, så skriv dig op på formularen nedenunder og vælg årsagen.

Vi kontakter dig med det samme den dag, Dinero Total også kan få dig ombord 😊

Skriv mig på venteliste

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram