Dinero Total – Kom godt i gang

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 21/07/2021

Lad os få lagt godt fra land

Velkommen ombord på Dinero Total-vognen! 🤜🏼 🤛🏼

Denne guide er til dig, som vil flyvende fra start med Dinero Total. Med Dinero Total skal du som udgangspunkt kun fokusere på at uploade dine kvitteringer og sende fakturaer til dine kunder. Så sørger vores dygtige bogholderteam til gengæld for alt det, der rimer på bogføring!

Lad os kigge nærmere på nogle af de vigtigste funktioner i Dinero Total.

Bilagsarkiv

Din vigtigste opgave, som Dinero Total-bruger, er at uploade alle dine kvitteringer og købsfakturaer til bilagsarkivet. Hvis du sørger for at lægge bilagene i bilagsarkivet løbende, sørger vores bogholderteam for at bogføre dem korrekt.

Se, hvordan du hurtigt og nemt kan uploade udgiftsbilag til bilagsarkivet både fra mobilen og computeren via linket.

Opgavecenter

Når du uploader kvitteringerne til bilagsarkivet, vil vores bogholderteam i de fleste tilfælde kunne bogføre dem korrekt og bestemme det rigtige fradrag. Vi kommer dog ikke udenom, at der ind i mellem vil være nogle kvitteringer, som vores bogholderteam ikke kan bogføre uden lidt mere information.

I de tilfælde skal du hoppe ind i opgavecenteret, hvor vi skal have dig til at svare på et simpelt spørgsmål. Se, hvordan opgavecenteret fungerer ved at trykke på linket.

Det acceptable bilag

Lad os bare få helt styr på det med det samme. Skattestyrelsen har nogle faste krav til de kvitteringer og udgiftsbilag, som du må få fradrag for. Derfor er det vigtigt, at du bliver gode venner med kravene fra begyndelsen.

Vi har heldigvis gjort det super nemt og spiseligt i denne guide, hvor du kan se, hvad et acceptabelt bilag er.

Det med moms og skat

… har heller aldrig været nemmere. Vores bogholderteam skal nok sørge for at minde dig om alle frister – det gælder både momsafregningen og årsopgørelsen (oplysningsskemaet).

Se, hvordan momsafregningen fungerer, når du er Dinero Total-bruger – klik her.

Spørgsmål?

Skulle der opstå det mindste spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at skrive til total@dinero.dk. Her sidder vores bogholderteam klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Endnu engang: Velkommen ombord! Vi er glade for at have dig med på rejsen 😊