Posteringer/kontokort – Sådan downloader du dine posteringer/kontokort

Denne guide viser dig, hvordan du ser samtlige posteringer for en eller flere konti i et regnskabsår. Den viser dig desuden, hvordan du finder et kontokort, der kan downloades i både PDF- og CSV-format.

Kontokortene finder du under Regnskab -> Posteringer. Her kan du sortere på kontokortet som du vil – både på kontonumre, type af bilag, beløb og dato.

Tips & bonusinfo:

• Leder du i stedet efter et kontoudtog på en kunde (debitor) eller leverandør (kreditor)? Så skal du i stedet se her.