Sådan downloader du dine posteringer/kontokort

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Denne guide viser dig, hvordan du ser samtlige posteringer for en eller flere konti i et regnskabsår, samt hvordan du udskriver og/eller downloader disse.

Kontokortene finder du ved at trykke på RegnskabPosteringer. Her kan du sortere i posteringerne, som du vil – både på kontonumre, type af bilag, beløb og dato.

Vil du kun have alle på posteringer på fx konto 1000 – Salg af varer/ydelser m/moms for regnskabsår 2023, skal det udfyldes som vist i nedenstående skærmbillede. Vil du have et kontokort for en anden konto – vælg da i stedet dennes kontonummer i både “Fra konto” og Til konto”.

Vil du kun have kontokort med posteringer for en gruppe, fx. dine omkostninger, kan du også vælge det. Du skal blot udfylde, hvilket kontonummer du vil søge fra og til.

Her skal du faktisk ikke udfylde noget. Du skal blot trykke Søg i bilag, hvorefter du får et kontokort med posteringer for samtlige konti i Dinero.

Når du er inde under Regnskab → Posteringer, og du har søgt de posteringer frem du skal bruge, så kan du downloade dem som en CSV-fil eller en PDF.

Hvis du ønsker at hente en CSV-fil, skal du trykke på Download (CSV). Hvis du derimod gerne vil have det som en PDF, skal du klikke på Vis rapport. Så åbnes filen op i en ny fane – her kan du højreklikke, vælge Udskriv og herefter trykke Gem som PDF. Det ser således ud:

Ønsker du kun at se dine aktuelle posteringer og altså undgå at se de modposteringer, der er lavet automatisk i Dinero? Så skal du tilgå dit kontokort ved at trykke på RegnskabRapporterSaldobalance → åbne den konto, du gerne vil se og downloade kontokortet herigennem.

Klik ind på Saldobalance

Scroll ned og klik på Download kontokort

OBS! disse kontokort kan kun downloades som CSV-fil. Hvis du har brug for kontokort i PDF-format, skal de downloades under posteringer som vist i punkt 4.

Tips & bonusinfo

• Leder du efter et kontoudtog på en kunde (debitor) eller leverandør (kreditor)? Så skal du i stedet se her.