Posteringer/kontokort - Sådan downloader du posteringer/kontokort i Dinero
Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Del din gode idé med os

Har du en super god idé, som ikke er på vores roadmap? Så vil vi elske at høre fra dig.

X

Opret gratis konto

X

Stil os et spørgsmål

Posteringer/kontokort – Sådan downloader du dine posteringer/kontokort i Dinero

Theis Jørgensen Sidst opdateret: 13/11/2017
Den 14. februar 2016

Denne guide viser dig, hvordan du ser samtlige posteringer for en eller flere konti i et regnskabsår. Den viser dig desuden, hvordan du finder et kontokort, der kan downloades i både PDF- og CSV-format.

Kontokortene finder du under Regnskab -> Posteringer. Her kan du sortere på kontokortet som du vil – både på kontonumre, type af bilag, beløb og dato.

Tips & bonusinfo:

• Leder du i stedet efter et kontoudtog på en kunde (debitor) eller leverandør (kreditor)? Så skal du i stedet se her.