Fakturadesign – Sådan designer du din helt egen faktura i Dinero

I Dinero har du mulighed for at selv at designe din egen faktura, så du kan give din faktura et personligt touch. Fakturadesigneren finder du under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) –> Designer.

Vi har lavet en video hvor du kan du se, hvordan du nemt og enkelt kan lave dit eget unikke faktura-layout. Den kan du se lige nedenfor.

Vores fakturadesigner har rigtig mange muligheder! Du kan ændre tema, logo/firmanavn, farver, adressefelt, skrifttyper, informationsbokse og topbillede/baggrundsbillede. Alt sammen har vi uddybet nedenfor. Du kan klikke på de enkelt overskrifter for at læse mere.

Tips & bonusinfo:

• Kan jeg have flere fakturaskabeloner på det samme firma? NEJ – det kan du ikke. Så skal manuelt ind og skifte mellem dem, når der er behov for det.
  • Vi har lavet nogle branchespecifikke fakturaskabeloner – dem er du meget velkommen til at bruge. Se dem her
  • Hvis du vil lave overskrifter på din faktura eller tilbud. Se med her.
  • Hvis du vil vide hvad den perfekte størrelse for dit logo er, så se med her.