Sidst opdateret 25/01/2019

Fakturaudsendelse – Mine fakturamails kommer ikke frem til min kunde

Fakturaudsendelse:
De fakturaer, som du sender gennem Dinero, bliver sendt gennem vores mailserver – men med dit navn. Det vil sige, at din mail rent teknisk ikke kommer fra dit domæne. Meget få mailservere kan derfor betragte det som spam, hvorfor din kunde ikke får mailen i sin normale mailboks (men i deres spam-mappe).

Bemærk, at dette har intet med Dinero at gøre, hvorfor vi ikke kan yde support på problemstillingen. Virker nedenstående for teknisk, eller virker det ikke, anbefaler vi dig at kontakte din domæneudbyder eller få hjælp fra en professionel.

Den korte version

Du skal have adgang til dit domænes DNS-indstillinger. Her skal du tilføje to TXT-records med nedenstående information. Du skal opsætte både SPF og DKIM.

SPF record
Hostnavn: ditdomænenavn.dk
Værdi/destination: v=spf1 include:spf.mandrillapp.com ?all

DKIM
Navn: mandrill._domainkey.ditdomænenavn.dk
Værdi/destination: v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCrLHiExVd55zd/IQ/J/mRwSRMAocV/hMB3jXwaHH36d9NaVynQFYV8NaWi69c1veUtRzGt7yAioXqLj7Z4TeEUoOLgrKsn8YnckGs9i3B3tVFB+Ch/4mPhXWiNfNdynHWBcPcbJ8kjEQ2U8y78dHZj1YeRXXVvWob2OaKynO8/lQIDAQAB;

OBS: Alle steder, der står “ditdomænenavn.dk”, skal teksten erstattes af dit eget domænenavn.

En god generel guide om opsætning af SPF/DKIM kan du finde hos Mandrill.

Sådan opsætter du SPF/DKIM hos din webudbyder

OBS: Alle steder, der står “ditdomænenavn.dk”, skal teksten erstattes af dit eget domænenavn.

1. Log ind i kontrolpanelet
  2. Klik på “DNS administration”
  3. Klik på “Tilføj ny DNS record”
  4. Ret “Type” til “TXT”
  5. Destination: v=spf1 include:spf.mandrillapp.com?all
  6. Klik på “Opret ny record”
  7. Vent nogle timer, før det virker.

unoeuro-spf

1. Log ind i kontrolpanelet
  2. Klik på “DNS administration”
  3. Klik på “Tilføj ny DNS record”
  4. Ret “Type” til “TXT”
  5. Hostname: mandrill._domainkey.ditdomænenavn.dk
  6. Destination: v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCrLHiExVd55zd/IQ/J/mRwSRMAocV/hMB3jXwaHH36d9NaVynQFYV8NaWi69c1veUtRzGt7yAioXqLj7Z4TeEUoOLgrKsn8YnckGs9i3B3tVFB+Ch/4mPhXWiNfNdynHWBcPcbJ8kjEQ2U8y78dHZj1YeRXXVvWob2OaKynO8/lQIDAQAB;
  7. Klik på “Opret ny record”
  8. Vent nogle timer, før det virker.

unoeuro-dkim

Er du i tvivl, kan du kontakte UnoEuro her, eller du kan læse deres guide her.

1. Login, og tryk på ”primær DNS”
  2. Find dit domæne, og klik på ”ændre DNS”
  3. Under ”TXT” trykker du ”Tilføj TXT”
  4. Text: v=spf1 include:spf.mandrillapp.com ?all
  5. Tryk ”Tilføj TXT recorden”
  6. Vent nogle timer, før det virker.

gratisdns-spf

1. Login, og tryk på ”primær DNS”
  2. Find dit domæne, og klik på ”ændre DNS”
  3. Under ”TXT” trykker du ”Tilføj TXT”
  4. Host: mandrill._domainkey.ditdomænenavn.dk
  5. Text: v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCrLHiExVd55zd/IQ/J/mRwSRMAocV/hMB3jXwaHH36d9NaVynQFYV8NaWi69c1veUtRzGt7yAioXqLj7Z4TeEUoOLgrKsn8YnckGs9i3B3tVFB+Ch/4mPhXWiNfNdynHWBcPcbJ8kjEQ2U8y78dHZj1YeRXXVvWob2OaKynO8/lQIDAQAB;
  6. Tryk ”Tilføj TXT recorden”
  7. Vent nogle timer før det virker.

gratisdns-dkim

Er du i tvivl, kan du kontakte GratisDNS her, eller du kan læse deres guide her.

1. Log på kontrolpanelet
  2. Væg dit domæne ude til højre, hvis du hare flere
  3. Klik på DNS
  4. Vælg web-DNS i menuen
  5. Undlad at indtaste noget i hostname
  6. Vælg “TXT” i rullegardinmenuen.
  7. Indtast et “3600” i TTL.
  8. Indtast “0” i prioritet.
  9. Indtast følgende tekst i destination “v=spf1 include:spf.mandrillapp.com?all”
  10. Klik på plus-ikonet (+) for at gemme indstillingerne.

One.com 1

1. Log på kontrolpanelet
  2. Væg dit domæne ude til højre, hvis du hare flere
  3. Klik på DNS
  4. Vælg web-DNS i menuen
  5. Indtast følgende tekst i hostname
    mandrill._domainkey.ditdomænenavn.dk
  6. Vælg “TXT” i rullegardinmenuen.
  7. Indtast “3600” i TTL.
  8. Indtast “0” i Prioritet.
  9. Indtast følgende tekst i destination
    v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCrLHiExVd55zd/IQ/J/mRwSRMAocV/hMB3jXwaHH36d9NaVynQFYV8NaWi69c1veUtRzGt7yAioXqLj7Z4TeEUoOLgrKsn8YnckGs9i3B3tVFB+Ch/4mPhXWiNfNdynHWBcPcbJ8kjEQ2U8y78dHZj1YeRXXVvWob2OaKynO8/lQIDAQAB;
  10. Klik på plus-ikonet (+) for at gemme indstillingerne.

2

Dandomain

Er du i tvivl, kan du kontakte Dandomain her, eller du kan læse deres guide her.

Surftown

Er du i tvivl, kan du kontakte Surftown her, eller du kan læse deres guide her.

ScanNet

Er du i tvivl, kan du kontakte ScanNet her, eller du kan læse deres guide her.

Meebox

Er du i tvivl, kan du kontakte Meebox her, eller du kan læse deres guide her.

Netsite

Er du i tvivl, kan du kontakte Netsite her, eller du kan læse deres guide her.

Hvis du vil læse mere omkring, hvofor din fakturaudsendelse fejler på mail, klik her