Husk mit bogføringsvalg – hvad er det?

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 02/02/2021

Hvis Dinero Total-teamet er i tvivl om, hvordan de bilag, du uploader til os, skal bogføres, sender de spørgsmål til dig via et bogføringskort. Kortet ligger under fanen Opgaver. Et bogføringskort ser ud som billedet herunder:

I ovenstående eksempel skal du svare os på, om det computerudstyr, du har købt i Elgiganten, er til brug i firmaet eller til videresalg.

MEN du kan også svare på, om det ALTID skal bogføres på netop den måde, når du køber noget fra din(e) leverandør(e). Elgiganten er blot et eksempel.

Skal bilaget fra din(e) leverandør(e) det, kan du sætte flueben i boksen, som vi ovenfor har markeret med orange. Din leverandørs navn vil naturligvis stå i boksen, når du uploader dine bilag, da Elgiganten i ovenstående tilfælde igen blot er et eksempel.

Og hvorfor er det så smart?

Jo, ser du. Når du fremover sender os bilag, der er fra en leverandør, hvor du har sat flueben, spørger vi dig ikke om bilaget, fordi vi allerede ved, hvordan det skal bogføres. Det betyder, at du sparer klik og tid.

Obs! Brug kun funktionen, hvis bilaget altid skal bogføres på samme måde.

Køber du fx computere hos din leverandør, som skiftevis er til brug i egen virksomhed og videresalg til kunder, skal du altså ikke bruge funktionen.

Du kan altid se og fortryde dine valg

Vi har selvfølgelig sørget for, at du altid kan ændre de valg, du har taget. Det gør du under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Bogføringsvalg.

God fornøjelse!