Sidst opdateret 19/12/2018

Rente og rykkergebyr – Sådan ændrer du det på dine salgsfakturaer

Du skal ind og ændre dine betalingsbetingelser, hvilket gøres under dine fakturaindstillinger.

Dem finder du som vist nedenfor under indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) –> “Fakturaindstillinger”.

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 15.35.07

Du kan her ændre standard rykkergebyret og standard rykkerrenten.

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 15.37.37

Tips og bonusinfo:

• Du kan i denne guide se, hvordan du vi udregner rykkerrenten på dine fakturaer,
  • Der er regler for, hvor høj en rykkerrente og rykkergebyr, du må tage. Det kan du læse mere om her.
  • Hvis du er i tvivl omkring hvad dine betalingsbetingelser på fakturaen betyder, klik her.