Sådan ændrer du din brugermail i Dinero

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Vil du gerne ændre den e-mailadresse, som du bruger til at logge ind på din Dinero konto?

I denne guide viser vi dig, hvordan du ændrer den e-mail, som du logger ind på din Dinero bruger med 🙌🏼

Skal du ændre din mail til en ikke-eksisterende e-mail i Dinero?

Hvis du ønsker at ændre din brugermail i Dinero til en ny mail, som ikke allerede findes i Dinero skal du gøre følgende.

Tryk på Konto oppe i højre hjørne → Brugerprofil Gå til Visma Connect

Herefter skal du trykke på den lille blyant øverst til højre under konto.

Tryk herefter på Skift e-mailadresse

Til sidste skal du udfylde dit kodeord og den nye login mail du vil have. Herefter skal du i din (gamle) mailboks bekræfte at du ønsker at skifte til den nye mail.

Nu har du en ny mail på din bruger i Dinero 💪🏼

Skal du ændre din brugermail til en allerede eksisterende mail i Dinero?

Hvis du allerede har oprettet en brugermail i Dinero, hvor du ønsker, at dit nuværende firma skal flyttes over på, har vi nogle faste sikkerhedsprocedurer, så vi sikrer os, at det er de rigtige mennesker, som får adgang til regnskabet i Dinero.

For at vi kan flytte adgangen til dit regnskab, skal vi derfor bede dig om følgende:

1. Send os en mail på support@dinero.dk.
Fortæl os hvilket Dinero Firma ID eller CVR-nr. på firmaet vi skal flytte, og fortæl hvilken mail det skal flyttes fra og til. Modtager vi ikke en mail fra dig, så kan vi ikke behandle din anmodning

2. Upload et billede af dit kørekort/pas/sygesikringsbevis via linket her.
Vi skal kunne se dine personlige oplysninger, så vi kan se at du er ejer af virksomheden.
Vi matcher det, til de informationer, som står i CVR registreret.

Hvis der er flere tegningsberettigede skal vi bruge ID fra alle (f.eks. i et ApS).

OBS! Hvis der er tale om en forening skal vi bruge et billede af de tegningsberettigedes kørekort/pas/sygesikringsbevis.

Tips & bonusinfo

• Har du glemt dit kodeord (password) til dit brugerlogin? Se her, hvordan du får et nyt
  • Ønsker du at slette din konto? Læs mere her