Upload bilag (kvittering) – Sådan uploader du et bilag til skyen

David Andersen Sidst opdateret: 20/03/2018
Den 24. oktober 2014

Upload af bilag/kvitteringer i skyen

I denne guide kan du se, hvordan funktionen “bilag i skyen” virker. Bilag i skyen er en smart funktion, der gør det muligt at gemme dine kvitteringer digitalt. På alle dine bilag, der fremgår i ‘Bilagsoversigt’, kan du vedhæfte kvitteringen, der relaterer sig til netop dette bilag.

Du kan uploade bilag/kvitteringer til skyen på flere måder. Nedenfor gennemgår vi de forskellige scenarier.

Bemærk – Upload af kvitteringer til skyen er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Tips & bonusinfo:

• Godkender SKAT bilag i skyen? Ja, SKAT har godkendt ‘Bilag i skyen’, så du ikke behøver at gemme kvitteringerne i papirformat, når du har uploadet bilagene til Skyen i Dinero. Se guiden her, og få en uddybning.