Spring til indholdet

Sidst opdateret 19/12/2018

Opret produkt til salgsfaktura – Sådan gør du

Du kan oprette et produkt på to måder. Du kan gøre det under Salg -> Produkter eller når du er i gang med at oprette en faktura. Klik nedenfor på et af scenarierne, for at se hvordan du gør i de to muligheder 🙂

Derudover kan du til sidst se, hvordan du sikrer dig et godt overblik over salget af dine produkter.

Du opretter det ved at trykke på: Salg –> Produkter –> Nyt produkt –> Udfyld oplysningerne – som minimum dem, der er markeret med en rød stjerne. Vælger du at skrive en varekode (i feltet varekode) kommer denne varekode med på din faktura.

Opret et produkt - Dinero

Bonusinfo

Du kan tilføje en standard kommentar til dit produkt. Det kommer med over på din faktura, når du tilføjer det. Se hvordan det ser ud her:

Tilføj kommentar til et produkt i Dinero

Ved oprettelse af ny faktura kan du tilføje et nyt produkt direkte i varelinjen. Det gøres ved at starte med at taste produktets navn ind på en ny linje og vælge “Nyt produkt” i dropdown-menuen.

Opret produkt med varekode - Dinero

Du bliver efterfølgende mødt af følgende billede – her kan du oprette dit produkt:

Opret et produkt - Dinero

Bonusinfo

Du kan tilføje en standard kommentar til dit produkt. Det kommer med over på din faktura, når du tilføjer det. Se hvordan det ser ud her:

Tilføj kommentar til et produkt i Dinero

Vi har indsat en periodevælger på dine produkter. Den styrer kolonnen “Salg i perioden”. Så vil du fx se, hvor meget du har solgt af dine produkter i april kan gøre det her.

Kolonnen “Total salg” viser det samlede salg fra den dag du oprettede produktet til i dag.

Produkter - Dinero

Tips & bonusinfo:

  1. Vidste du, at du har mulighed for at importere produkter til Dinero fra andre systemer? Hvis ikke, kan du læse mere om det her.
  2. Er du i tvivl om, hvordan du opretter et produkt uden moms? Så tjek denne guide.
  3. Kan jeg slette et produkt? JA – det kan du sagtens. Du gør det inde på Salg -> Produkter -> Udfor produktet, tryk på Mere -> Slet produkt.
  4. Kan jeg redigere et oprettet produkt? JA – det kan du sagtens. Hop ind på Salg -> Produkter -> Udfor produktet, tryk på Mere -> Rediger produkt.
  5. Feltet “Total salg (uden moms)” – viser det samlet af produktet for alle mine regnskabsår? JA, det gør det. Se mere om dette i punkt 3.
  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?