Sådan ser du, hvad dine kunder skylder dig og hvor meget du skylder dine leverandører

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Skyldige beløb – sådan ser du dem:

I denne guide kan du se, hvor meget dine kunder skylder dig, samt se hvor meget du skylder dine leverandører. I første del kan du se det for dine kunder, mens du i anden del kan se, hvor meget du skylder dine leverandører.

Se en samlet liste over dine debitorer (kunder) pr. en given dato:

Du kan se dine kunders (debitorer) skyldige beløb under Kontakter → Kundesaldoliste

Klik for at forstørre

Se et kontoudtog på en enkelt debitor (kunde)

Ved at klikke ind på den enkelte kunde (debitor), kan du ude til højre trykke på Se kontoudtog. Her fremgår alle bevægelser på kontakten.

Kontoudtoget har du mulighed for at hente som CSV-fil eller som PDF-fil, som du så kan sende til din kunde.

Inde på kontoudtoget har du også mulighed for, at sortere de betalte fakturaer fra. Det gør du ved at klikke på Vis kun åbne nederst i venstre hjørne.

Det kan du nøjes med at sende til din kunde, hvis de gerne vil have et overblik over, hvilke fakturaer der ikke er betalte.

Se en samlet liste over dine (leverandører) pr. en given dato:

Du kan se dine leverandørers skyldige beløb under Kontakter → Leverandørsaldoliste

Klik for at forstørre

Se et kontoudtog på en leverandør

Ved at klikke ind på den enkelte leverandør, kan du ude til højre trykke på Se kontoudtog. Her fremgår alle bevægelser på leverandøren.
Kontoudtoget har du mulighed for at hente som CSV-fil eller som PDF-fil.

Er du stadig i tvivl om, hvordan du finder skyldige beløb, eller har du nogle spørgsmål til dette? Så husk, at du altid kan kontakte vores support mellem kl. 8 og 23 alle ugens dage.

Tips & bonusinfo

• Vidste du, at du har mulighed for at importere kontakter fra andre systemer? Læs mere her.
  • Du kan lave din egen standardtekst til udsendelser af kontoudtog. Det gør du under IndstillingerSprogDanskUdsendelser → Find Kontoudtogsudsendelser.
  • Du har mulighed for at vælge en given periode (fx januar) for kontoudtoget. Du vælger perioden i datovælgeren i toppen af kontoudtoget.