Sidst opdateret 19/12/2018

Hvordan fjerner jeg “inkl. moms”-teksten på mailen?

Jeg sender fakturaer uden moms, men Dinero skriver “inkl. moms” i fakturaen?
Det er muligt at ændre teksten på den mail, som udsendes til dine kunder således:

Indstillinger (tandhjul) –> Sprog –> find “dansk” –> Mere –> Rediger –> Udsendelser –> Ændr din meddelse i besked – fjern teksten “inkl. moms”.

Faktura uden moms

Tips og bonusinfo

• Vil du sende din faktura uden moms, fordi din virksomhed er momsfritaget? Se i denne guide, hvordan du bruger Dinero som momsfritaget.