Må jeg smide mine kvitteringer ud, efter jeg har lagt dem ind i Dinero?

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 10/08/2020

Kvitteringer smidt ud? Må jeg det?

Det kan du tro! Bogføringsloven som vi altid skal rette os efter siger, at så længe dine bilag findes i klarskrift, så er det tilstrækkeligt. Det eneste du skal sørge for, er derfor at dine billeder er skarpe nok til at de kan læses. Herefter kan originalen sagtens smides ud og er ikke nødvendig i en digital verden.

I dit Dinero kan dine bilag altid hentes så længe du har Dinero pro. Også kan det gøres med et klik fra bilagsoversigten:

Kvitteringer

Så slipper du for at skulle gemme gamle kvitteringer.